Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Unutarnji Kuća Slikarstvo >> Content

Kako biste dobili osloboditi od Paint Smell

Dok moderne boje su sigurniji od svojih prethodnika , na bazi ulja kuća boje još uvijek sadrže organska otapala koje mogu nadražiti oči i kožu i izazvati mučninu i glavobolju ako se udiše . Poduzeti mjere opreza , a slikarstvo minimizirati učinak bojom miriše dok radite onda poduzeti korake kako bi se jasno zrak brzo kada završite . Kombinacija odabiru pravo boje i odgovarajuće ventilacije će vam pomoći dobili osloboditi od boje mirisa . Upute Screenshot
1

Odaberite boju mudro . Visoko - kvalitetne boje imaju niži miris . U potencijalno štetni spojevi u boje su hlapivih organskih spojeva . Razina VOC je naveden na boje može , pa ni uspoređivati ​​brojeve , ili pitati nekoga u paint trgovine . ManjaVOC , manje pareboja zrači kao što suši .
2

Otvorite dovoljno prozore stvoriti cross struja dok slikate . Ako imate ventilator , stavite ga u blizini prozora izvući miris na otvorenom . Boja ima najjači miris dok mokri i suhi . To će objaviti pare za okomjesec dana , kao što liječi . Koristite navijača i otvorene prozore , što je češće moguće tijekom sušenja .
3

Ispunite vaše slikarstvo projekt u prvom dijelu dana , tako da ima vremena da se zrak prije zatvaranja kuću za noć . Višavlažnost ,sporije boja suši . Uključite odvlaživač , dok se boja osuši .
4

Spriječite pare u sobi koju su slikarstvo širenje na ostatak kuće blokirajući klimatizacije ili grijanja vraća . Isključite ili blokirati otvore toliko para iz radne sobe, tako pare nisu izdvajali u sustav prometovati na drugim mjestima u kući .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/indoor-house-painting/1016074438.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.