Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Interijer Home Repair >> Content

Kako ukloniti oštećeni subflooring

škripa , spužvasta podovi iočitije rupe u podu su svi znakovi subflooring treba popraviti . Podloga jestrukturna etaža na vrhu podu grede i ispod gotovog poda . Podloga materijala, koji uključuju šperploča, Iverice ili OSB, i drvene daske , oslabiti , naravno , ali vlaga ubrzava proces truljenja , predstavlja ozbiljnu sigurnosnu opasnost . Akocijela podloga oštećen , ukloniti sve Podloga materijal . U slučajevima blage do umjerene štetu , možda samo morati zamijeniti komad drveta ili mali dio od subfloor.Things što vam je potrebno
spreju
Chalk liniju
kružna pila
čekićem
Klin
Prikazati više uputa
1

Povucite postojeće gotovog poda i staviti na stranu za ponovnu instalaciju , akomaterijal je popravljiv . Morat ćete podići linoleum , pločice , drvo ili tepih, kao i šperploča Podložni između podloga i završio katu . Vi svibanj također morati ukloniti rubne letvice obloge se daje razrješnica za uklanjanje ostatak podu .
2

Pregledajte podnu i procijeniti stupanj oštećenja . Ako je oštećen samo na nekoliko mjesta , označiti tih područja s boja u spreju , tako da ćete znati ukloniti samo male dijelove subflooring .
3

Markpodloga s kredom liniju stvoriti trg ; Dvije strane trga mora biti usmjeren na susjednom zglobu . Koristite postojeći noktiju uzorak u podlogu za pronalaženje podu grede .
4

Prilagodite oštricu kružnoj pili odgovarati debljinu iverice , a zatim izrezati odjeljak iverice s pilom. Podešavanje oštricu osigurava da ne rezati greda i kompromis strukturni integritet podu .
5

Izvucite stari komad van i podignite preostale nokte s poda greda s čekićem . S ovog mjesta, instalirati novi komad subflooring , odgovarajući tip podnice i debljinu na izvornu subflooring materijala .
6

Pronađite šavova od šperploča ili OSB podloga ako nakon pregleda utvrdio da morate zamijeniti cijeli list .
7

Wedge bar zagledati u šavova lista , a zatim gurati prema dolje na traci zagledati podnu od grede . Pomicanje dalje nizzglob i zagledati se u drugo područje, ponavljajući kako je potrebno sve dok cijela ploča je uklonjena .
8

Nastavak uklanjanja jedan list na vrijeme ako se mijenjati cijeli kat . Izvadite jednu oštećenu list i zamijeniti novim list prije prelaska u drugi dio poda ; to vas sprečava da zamijeniti s poda dok balansiranje na podu grede .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/interior-home-repair/1016074891.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.