Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Interijer Home Repair >> Content

Kako napraviti luk sa šperploča

Ljepota iverice je da se može koristiti za gotovo bilo dekorativne svrhe . Iako mu nedostaje otpornost na vlak da bi mogli ispuniti sve nosive svrhe , njegova jednostavnost rezanje i lijepljenje u druge strukture činiidealnim dekorativne građevinskog materijala . Dokpovršina šperploče ne dopušta boje da se dobro , jednostavan kaput primer lijekovima ovaj problem omogućujući kreativni dizajneri interijera veliku opsega da se igra s estetikom luka imaju samo created.Things što vam je potrebno < br > šperploče
suočavanje vidio Srpski Jigsaw
Chalk
olovku Screenshot Nail
Gudački Screenshot Vladar
drvo premaz
kist
Show More upute < br >
1

Izmjerite širinu želite svoj luk kako bi se , pomoću metar . Zatim izmjeriti dubinu želite svoj luk kako bi se i dodajte 2 inča do te mjere. . Ove dvije vrijednosti za crtanje pravokutnika u uglu komad šperploča
2

Mjera 2 inča uz kraće strane pravokutnika , a zatim koristiti ravnalo povući crtu - paralelno više strana - pridružio dvije kraće strane . Ovo jezaglavlje linije .
3

Mjera pola puta duž dulje stranice najbliži napadača. Na pola puta , povući ravnu crtu - Paralelno s kraćim stranicama - Spajanje dvije duže strane i trajnu dolje šperploče . To jebisekcijske linija . Gdje ova linija simetralaheader gdjetjemena luka će biti .
4

Kravata olovku i komad string i usidriti drugi kraj u šperploča s noktiju . To će vam omogućiti da izvući krivulju kadaniz je izvukao čvrsto . Postavite olovku na tjemena luka i pozicionirati nokat negdje uz raspolavlja liniji ispod pravokutnika na šperploče . Započnite crtanje svjetlosne krivulje s olovkom na konac . Ako je potrebno , izvadite čavao i postavite to veći ili manji na raspolavlja liniji , skraćenje ili produljenje uzicu i mijenjajući kut krivulje . Kada ste zadovoljni sa svojim krivulje , povući debelu crtu olovkom po cijeloj duljini luka i izvadite čavao .
5

Koristite suočavanje pilom izrezati pravokutnik od iverice . Koristite ubodnom izrezati zakrivljeni luk iz pravokutnika . Dlakašperploča u drvo premaz . Pustite da se osuši iluk je spreman za bojenje i ukrašavanje.


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/interior-home-repair/1016075011.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.