Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Interijer Home Repair >> Content

Možete li napravitiMusty Podrum Suhi

? Podrumima znatno povećanje kvadrature u kući . Međutim , budući da se ponekad može ići bez održavanja , oni su osjetljivi na vlagu , plijesan i opće bajatost , što ih može pretvoriti u neugodnu mjesto za biti . Čak gotovi podrumi - one sa zidovima i izolacijom - još uvijek se osjećam ustajao i vlažan . Uz malo njege , možete isušiti ustajali stari podrum i pretvoriti ga u korisne , cjelogodišnje stambenog prostora u vašem domu . Kalup i plijesni

Ponekaduzrok mokrom , ustajao miris jeprisutnost gljivica i plijesni . To nisu samo ružan, oni bi mogli biti štetni za vaše zdravlje . Prije nego što bi bilo velike obnove u svom podrumu , pronašli nikakve znakove plijesni . To se vidi u promjenu boje ili čak i podignuta, fuzzy izraslina . Ta područja morat će se temeljito očistiti , odstraniti i zamijeniti prije donošenjapodrum useljiva . Uvijek nosite zaštitnu oka nositi, rukavice i masku za lice pokriti nos i usta prilikom rukovanja ili da u blizini plijesni . Za teškim slučajevima , stručna pomoć je neophodna .
Hidroizolacija

biste spriječili više vlage iz napada u podrum , morat ćete temeljito vodootporan prostor . Potražite i odmah popraviti bilo vodovod problema koji bi mogli uzrokovati stajaće vode na bazen u prostoru . Također locirati bilo curenja koji bi mogao biti uzrok plijesni i vlage izgraditi . Propuštanje može uzrokovati " u mjehurićima " učinak na stropu ili zidovima , promjena boje ili čak samo vidno kaplje voda . Otklonite sve štete koje uzrokuju curenje . Seal izolacije i list rock s plastičnim ili gumenim hidroizolacija listova koji će zaštititi prostor od više bajatost .
Ventilacija

Pravilna ventilacija je ključ začistu podrumski prostor . Odvlaživač može pomoći ukloniti neke od vlage iz zraka kako bisuterenu manje vlažna i manje skloni plijesni . Oscilirajuća navijači strateški postavljena po sobi , posebno u područjima koja su sklona vlagu , kao što oko vodovod , može pomoći provjetriti podrum i spriječiti vodu iz udruživanju . Obrnuti navijači i izmjenjivači zraka također može biti koristan dopune prostora .
Rasvjeta i Air osvježavajući

Prirodno osvjetljenje možda neće uvijek bitiopcija u podrumske prostore . Međutim , to ne puno da se otvori sobu i učiniti ga manje pljesniv . Ako realnom sunčeva svjetlost nije dostupan , potražite umjetnih izvora svjetlosti koji simuliraju prirodno svjetlo , te ih koriste za nekoliko satidnevno , posebice tijekom zimskih mjeseci , mokre . Također osvježiti prostor s prirodnim osvježivači zraka koji će prikriti mošus . Te mogućnosti čineprostor manje skloni tom pljesniv miris , i oni mogu uljepšati osjećaj cijelu sobu .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/interior-home-repair/1016075052.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.