Ramset Upute

Ramset jeuređaj prvenstveno se koristi za učvršćivanje materijala za beton, cigle i čelika . Zatvarači se koriste umjesto čavala za tih materijala , jeru kombinaciji topline i pritiska da se oslobađa kadase otpustio Ramset stvara jaču vezu . Prah opterećenje sadrži prirodni plin je učitan u komoru za izgaranje . Kadnjuška od Ramset je depresivan iokidač je izvukao ,odgovara iskra zapali opterećenje prah i vozi zatvarač u materijal . Znajući kako koristiti ovaj uređaj može ubrzati građevinske projekte . Upute Screenshot
1

Osigurati daRamset ispravno , gurajući iskrcana njušku prema dolje u odnosu na radnu površinu i povući okidač . Klik treba čuti .
2

Postavite cijev uređaja sigurno daleko od vas i drugima . Pomaknite polugu naprijed za vraćanje klipa , tako dazatvarač može umetnuti .
3

Umetnite zatvarač u prednji kraj njuške . Točka zatvarač treba biti okrenut prema van .
4

Stavite teret puder u komoru . Izvucite cijev nazad dokje komora u semiclosed položaju .
5

Čvrsto staviti brnjicu na površini se mogu učvrstiti i povući okidač .
6

Osvježi uređaj ukazivanjem funkcije dalje od sebe ili druge , klizna cijev prema naprijed kako bi uklonili ispalio opterećenja i vraćanje klipa , stavljajući novi zatvarač u prednji kraj njuške .

Stanar je čišćenje odgovornosti

Većina najmovi su standard , ali da pažljivo pročitate ih kako bi izbjegli iznenađenja kad je vrijeme za pokret. Tijekomprolazna - prije nego što krenete u - napravite popis svih prijašnjih oštećenja ili mrlje i inzistirati iznajmljivača potpiše . Pa

Více >