Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Interijer Home Repair >> Content

Razlika u valovitog za B i C fruli fruli

pakiranja ili transporta predmeti u valovitog kartona pomaže da stvari sigurno i bez oštećenja . Valovitog kartona je kategoriziran od strane flaute , ili veličini vala između dvije ravne liner listova . Svaka veličina flauta ima specifične namjene za koje je najučinkovitije . B i C flaute su uobičajene veličine , iako je njihov idealni korištenje neznatno razlikuje . Valovitog kartona

valovitog kartona se sastoji od dva stana s omota ploča okolnim žljebovitim centar . Možete ga koristiti za gotovo neograničene broj projekata . Često je napravio u kutije , koje se zatim koriste za brod stavke kao što su kućanstvo ili paketa . Također možete ga koristiti kao ambalažu ili kao oslonac da se držite nešto lakši od sebe , kao što oglasnoj ploči . Zbog svoje relativne snage , možete ga koristiti kao podlošku kadajači materijal je nedostupan . Manji flaute kartona također može ispisati nakon te bi vrlo izdržljiva plakate . Veličina frula može se malo razlikovati od proizvođača do proizvođača , ali čak i među proizvođačima specifične veličine ostati prilično dobra .
B frula

B flauta valovitog kartona je kategoriziran kao fini flaute , s flaute malog visine i vrlo blizu jedna drugoj . Svaki flauta je 1 /8 inča visoka , a tu su i 47 flaute po nozi. Mala udaljenost između flaute čini B flauta kartona otporniji puknuti od drugih veličina flauta . Karton je tanji od ostalih veličina flauta zbog manjeg visine flaute , što znači da je B flauta kartona zauzima manje prostora od drugih vrsta valovitog kartona .
C frula

C flauta valovitog kartona je kategorizirana kao srednje flaute , s flaute što je veće visine i udaljeniji od B flauta kartona . Svaki Flauta je 11/64 inča visoka , a tu su i 41 flaute po nozi. Veće flaute čine ovaj kartona više izdržljiv . Kutije se koriste za kretanje i utovar često su izrađene od C flauta kartona .
Double - Zid Izgradnja

PonekadProjekt će se poziv za iznimno snažnim i trajnim kartona . U ovim slučajevima možete koristiti double - zid građevinske kartona . Bilo koje dvije flaute kartona može se kombinirati i slojevita u obliku dvoslojne konstrukcije , ili čak dva sloja istog flaute . Uobičajena kombinacija je jedan sloj B flaute i jedan sloj C flaute . Proizvođači će spojiti zajedno jedan sloj B flaute kartona i jednog sloja kartona flaute C kako bi se dobila najjači mogući kartona . Snaga C flauti kartona kombinira s uboda otporan B flauta kartona formirati izuzetno izdržljiv materijal .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/interior-home-repair/1016075149.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.