Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Vanjski Kuća Slikarstvo >> Content

Kako očistiti cvjetanje za slikanje

cvjetanje odnosi na tvrdokornih bijelih kristala koji se pojavljuju na zid od cigle . Ova pjena u obliku praška se pojavljuje , ako su prisutne soli koje lako otapaju u vodi se na zidu . Osim toga ,zid mora imati vlažnost kako bi se razvila za cvjetanje . Soli također mora biti u mogućnosti da se presele na površinu zida , tako davlaga isparava i ostavlja iza ove kristale . Topive soli često su prisutni u cigle , malter i žbuku , što je rast od cvjetanje vjerojatno na svog doma izvana . Iako čišćenje cvjetanje pripremiti za slikanje otvoreni zid je relativno jednostavna , zahtijeva oprez i strpljenje . To je ono što vam je potrebno
Rukavice
Naočale
Maska
pljusak crijevo
þetke
Water Screenshot kućanstava deterdženta
solna kiselina
kantu Screenshot, sprej- boce
Ručnik
Sandblaster
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Dona nitrilne gumene rukavice , kaokemijski koristite ukloniti cvjetanje je vrlo opasan za vašu kožu i tih rukavica su otporni na kiselinu . Zaštitite svoje oči s kemijskim zaštitnih naočala , a nose kemijsku otporan pregaču kako bi se izbjeglo nanošenje štete na vašu odjeću .
2

Nanesite vodu na području koje nosi cvjetanje . Napomena liprocvjetavanje otapa u vodi . Ako je tako , koristite oštre četkom to izribati daleko . Razmislite dodatno miješanjem vode s blagim deterdžentom kućanstva i ribanje zidane područje s ovog rješenja i četkom
3

Dodaj jedan dio solna kiselina - . Također poznat kao solne kiseline - da 12 dijelova vode u kantu , prema uputama proizvođača , kao solna kiselina priprema svoj ​​masonerija za slikanje uklanjanjem staru boju , prljavštine i drugih premaza . Nanesite nekoliko prijava o mješavini na području cvjetanje umjesto dousing na cvjetanje pokrivene zid sve u jednom trenutku , kako je više aplikacija imaju tendenciju da budu učinkovitiji . Učinite to akodeterdžent vode i kućanskih ste koristili u koraku 2 nisu učinkoviti u uklanjanju bijele kristale s vašeg zida .
4

isperite smjesu solna - voda i dalje s čistom vodom .
< br > 5

Kupnja sandblaster akosolna i voda smjesu nije uspješan u uklanjanju bijele kristale iz vaše zidove . Slijedite upute proizvođača uređaja za strip površinu zida na kojemprocvjetavanje jeproblem.


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/outdoor-house-painting/1016013779.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.