Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> Vanjski Kuća Slikarstvo >> Content

Kako prefarbati Steel Ograda

Steel čvora i namještaj može lako hrđa ili gube teksturu . Čelične ograde često zahtijevaju Repainting , jer ih većina ljudi koristi kao podršku prilikom hodanja uz i niz stepenice ili ograničiti druge od ulaska određenu površinu . Prefarbatise ograda koristite neki fizički napor i pregršt supplies.Things što vam je potrebno
Čelik naježio četkom Screenshot Metal datoteku
Medium - brusnim papirom
vlažnom krpom
fosforne kiseline
Trim kist Srpski bazi ulja primer
bazi ulja metalnom bojom
kist
pokazati više Uputstvo Screenshot
1

Uklonite sve vidljive hrđe ili piling boje s površine od čelika ograde . Četkačelika naježio četkom uz ogradu , kreće kist natrag i naprijed u brzim pokretima , dok se prijavljuje dovoljno pritiska na četkicu za uklanjanje hrđe i boje .
2

Utrljajte metalnu datoteku na površini od ograde , premještanja datoteke natrag i naprijed da biste dobili osloboditi od svih hrđe .
3

Pijesak zaobljene i zakrivljene dijelove ograde pomoću srednje brusnim papirom , ukloniti ostatak od mrve, boje i hrđe . Koristite vlažnu krpu za brisanje područje čisto od prašine i male krhotine , nakon brušenja .
4

sprej fosforne kiseline na čeličnu ogradu , slijedeći upute proizvođača . Kiselina će pomoći u uzimajući osloboditi od svih preostalih hrđe kombiniranjem s njim i formiranje željezo fosfat koru . Ostavite kiselinu preko noći , a zatim suho i četkanje je offSljedećeg dana koristeći vaš čelika naježio četkom .
5

Soak trim kist premaz na bazi ulja i nanesite sloj na primer na ogradu . Dopustite da se osuši za oko četiri do osam sati .
6

Završi čeličnu ogradu tako da je slikarstvo s uljem na bazi metala boje , primjenom tanki sloj sa svojim kistom . Početak slikanja s vrha čelika ogradu , i raditi svoj put prema dolje . Koristite brze poteze i ostaviti prvi sloj da se suši najmanje četiri sata prije nego što je drugi sloj .
7

Ostavite da se boja osuši najmanje 24 sata .
< Br >

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/outdoor-house-painting/1016075297.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.