Primitivni Home boje boje

Odabir boje za svoj povijesni dom nije tako teško kao što se čini . Autentična boja, prikladne za doba , vas osloboditi od beskrajnim policama moderne boje čips . Primitivni , povijesne domove i povijesne reprodukcijama poziv za određene sheme boja , tako da je vaš izbor , naravno, suziti naodabir nekoliko . Rani Boje su ograničene troškovima, dostupnih materijala i pigmenata , što je rezultiralo uuži, jednostavnije za navigaciju raspon izbora . Bijelci
White se danas može naći na neke od najstarijih kuća u svijetu .

Jedan od najranijih boja je jednostavno zataškavanje , koja jemješavina vapna , soli i vode . Iako nije trajno , zataškavanje je sve neke kuće imale pristup . To je napustio drvo s malo zrna pokazuje kroz , u gotovo kiselim učinkom . Drugi slojevi su dodani kako bi se postigao izgled neproziran . Interijeri i namještaj rutinski su oslikane s mlijekom boje koja je iznenađujuće težak i trajan finiš koji je moguće reproducirati u vašoj kuhinji s vapnom , vodu i mlijeko . Mlijeko boja također ima mat obrada koja se ponekad zapečaćenu uljima ili lakom za sjaj . Napredovanje dodavanjem punila ublažio je svijetle bijelo izgled mlijeka boje u toplijim , creamier nijansama . Niz bijelaca i bezalkoholnih kreme rođeni od recepata za osnovne bijele boje . Iako je bijela vjerojatno nijeistina boja , različite nijanse bijele omekšati interijere , stvarajući umirujuće ozračje , objašnjava Apartman terapija . Bijela na eksterijera svog doma je klasik.
Reds
Povijesni domova i staja pohvaliti nijanse duboke , bogate crvene boje .

Kuće dodao materijal za boje na bijelom bojom , koristeći sve što je bilo u velikom opskrbe . Mnogi reds razvijene od toga stočarske krvi . Oxblood boja se obično smatranijansu duboke , crvene opeke , ali njegovo ime je izvedeno iz krvi goveda koje boji boje . Brilliant , izrazito crvena boja nije bila široko dostupna sve do modernog doba . Dalje u povijest , crveni pigment dobiven iz zdrobljenih kukaca strane Aztec kulture , ali to je skupo , što je previsoka cijena za slikanje kuću . Kasnije , ali prije 1875 crveni željezni oksid se slomiti i zemlju u laneno ulje , postajurano , na bazi ulja crvena boja , objašnjavaNacionalni park usluga . Duboko crvene , često uz prigušeno plave ili smeđe , smatraju povijesno točne boje boje za neke od najstarijih kuća u Americi .
Grays

Crno - tonirana minerali su korišteni za stvaranje tonova sive stoljećima , a mnogi su isti minerali nalaze u modernoj šminke . Iako je pomalo svečan u izgledu , sivo je povijesno točan i pada u mnogim američkim arhitektonskih stilova s kolonijalnog na Victorian . Blijede nijanse sive su uobičajene u sredinom 1800-ih , prema američkom Bungalow . Stariji sive kuće , pogotovo one smješteni uz obalu , često su neobojani , adrvo je prebrodila do srebrno patinom .

Plavo, žuto i smeđe
Soft zlatno preplanulost je prikladno za kolonijalnim kućama iz 18. stoljeća .

plavo, žuto i smeđe su i tradicionalne boje , s mnogo primitivnih tonovi nagnut prema tamno smeđe , meke tan , bogate senfa i tamnosivim - blues . Određene plavi pigmenti su izvedeni iz metala i minerala , dok požuti često koristi metalne soli za boju . Tamno , kava - tonirana smeđe odražava tmuran prirodu kolonije domova u Americi 17. stoljeća . Žive blues i žute , zajedno sa svjetlijim tonovima mnogim drugim bojama , obično su rezervirane za formalne viktorijanskim kućama .

Kako Pripremite površinu radi eksterijera boje

Vanjska boja je formuliran za dodatnu izdržljivost u odnosu na unutarnje boje . Međutim , vanjska boja i dalje zahtijeva pravilnu pripremu za dobre rezultate . Agresivnim vanjskim vremenskim uvjetima može brzo matiranje svježe izvana boje ako ne prav

Více >