Kvalitete Solid Paluba Mrlje

Solid paluba mrlje skrivaju boju drva u podlozi , ali su tanji od boje pazrna i tekstura nisu zaklonjen . Svojstva i osobine čvrstih palube mrlja variraju između proizvođača - jedno premazi proizvođač i dodaje teflon svoje palube mrlja , prenosi " Paint & premazi industrije " magazin . Čvrsta palube mrlja je dostupan u ulju - i formulama na bazi vode , i dolazi u širokom rasponu boja . Boje

razliku od polu - prozirne mrlje , koje su prvenstveno dostupna samo u prirodnim drvenim tonovima , čvrste palube mrlja može se miješati u širokom rasponu boja baš kao i boje . Ako želite više odvažnije boje od cedra , tan ili sekvoje , imajuboje dućan ton palube mrlju na hladnom plavom ili sunčanom naranče .
Piling

Budući jednobojnu palubi mrlja kaputipovršina palube umjesto da prodire kao polu - transparentnom mrlja , s vremenom će se guliti i zbrisati . To znači da je svakih tri do pet godina da ćete morati da se svuku palubu kako bi se primjenjivati ​​svježi sloj mrlja . Jednobojnu mrlja nije formuliran tako da se ponovo obojiti više puta poput boje , pa održavanje palube završio sa solidnim mrlja traje opredjeljenje za čuvanje svoj ​​palube zaštićen i izgleda dobro.
Sheen Razine

paluba mrlju Solid je dostupan u ravnim i satena završi , što može dati sjajni , sofisticiran izgled vaše palube Osim što je jednostavan za čišćenje . Slip -dokaz palube koji dobiva mokro , kao što su oko bazena , dodati neki sitan pijesak, na mrlju za nešto više abrazivnim površini .
Skrivanje unakaziti

čvrsta palube mrlja može bitidobar izbor ako vaš trenutni deck je vrlo doći do promjene boje ili zamrljana izvan čišćenje . Zato što skriva podove , to će transformirati zamrljan , ružan stari palube u jednu s jedinstvenom površinom .

Vorherige Seite

Nächste Seite

Top 10 Početna vanjskih boja

Ako ste u procesu prodaje svoj dom , vi ste vjerojatno s obzirom nekoliko nadogradnje kako ga poboljšati . Nacionalna udruga Realtors kaže da slikarstvo dom i povećava svoj rubnik žalbu može napraviti veliki utjecaj na sposobnost da proda svoj ​​dom

Více >