Cedar lamperija liječenje

Cedar obloge , ili sporedni kolosijek , jevrlo svestran materijal za rad. To je najbolje za liječenje cedar roku od 6 do 12 mjeseci od stavljanja gore jer weathers lako . Beskrajne mogućnosti boja i mrlja za cedra lamperija će štititi drvo i odgoditi oštre vremenskih uvjeta. Priprema

Neki pripremni radovi će omogućiticedrovine držati boje ili mrlju ispravno . Kombinacija četkanje , pranje i brusnim papirom sa 50-60 će pripremiti površinu nove drva ili drva koja je bila izložena za samonekoliko tjedana .

Prethodna boja i mrlja završi na cedra će zahtijevati više rada . Brušenje i ribanje s četkom se najviše preporuča , ali u ekstremnim slučajevima može biti potrebna mokro pjeskarenje i prskanje vode pod tlakom .

Boje

boje za cedra lamperija dolazi u svaka boja iz kraljevske plave do bijele . Alkidne bazi ulja klice se apsorbira lako po drva i najbolji su na zaštitu površinu od vode i atmosferilija . Boja s lateks baze traje dugi niz godina i proteže ili skuplja s drveta kao što dobi .
Mrlje

cedrovine dobiva bolju zaštitu od čvrstog mrlje od boja od lateksa ili mrlje na bazi ulja . Akril mrlje solid - boja može promijeniti prirodni ton drva , ali će se spriječilo prodiranje vode. Mrlje na bazi ulja ne štite drvo od ultraljubičastih zraka , kao i budućimrlja djelomično upija u drvo .

Kako Paint unutrašnjost Žljebovi

Slikarstvo svoje aluminijske oluke može pomoći smanjiti koroziju , i može zadržati svoj ​​sustav oluka ispravno radi već godinama . To uključuje unutrašnjost oluka , koji se ne brinu mnoge kuće . Dok se priprema i slikati unutrašnjost aluminijskih ol

Více >