Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Sjaj vs polusjajna Molding

Kad slikarstvo letvice i trim u vašem domu ,boja boja je na vama , naravno , kao što je to bilo da se odlučite akrilna lateks ili boja na bazi ulja . Vaše odluke ne postoji kraj , međutim . Tu je ipitanje boje sjaj . Ako ste isključili stan, ljuske jajeta i satena i suziti svoj ​​izbor do sjaja i polu - sjaja , postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir prilikom donošenja svoje odluke . Interijer letvice

Iako su vrlo slični , postoje neke razlike između sjaja i unutarnje polu - sjaja boje . Semi - gloss boje nije tako sjajna kao sjajnom bojom , pa izaberite sjaj ako ste nakon " wet look " sjaja . Dok je bilo sjajno boja - polu - sjaja uključene - teži pokazati nedostatke , kao što su ogrebotine i udubljenja , znam da jesjajnijaboja , više očito nesavršenosti će biti . Prednost sjajnija boje je da se suši na tvrdom sjaja , koja stoji i do ribanje i brišući bolje nego manje sjajne mogućnosti .
Eksterijer

Zbog vanjske letvice mora odolijevale , boje trajnost je važno . Iako visokog sjaja boja je trajnije od ostalih sjaja izbora , mnogi vlasnici vole ravne ili saten opcije na eksterijeru svog doma . Visokog sjaja boja je vrlo reflektirajuća i može imati plastični izgled , dok je polu - sjaja nešto je sjajna i manje reflektiraju . Slikarstvo ulazna vrata sa sjajnom bojom jedobar način za privući svjetlost i pozornost na ovu žarište.
Izdržljivost i perivosti

Općenito govoreći ,sjajnija boja ,više izdržljiva je ilakše oprati . Ako želite da boja u obliku tvrdo , zaštitni sloj preko vanjsko ukrašavanje ga štiti od sunca , kiše i snijega , a zatim ići s visokog sjaja boje . Ako ste slikanje obloge ili ormarića u kuhinji , razmislite o korištenju visokog sjaja boje , kao što će biti u mogućnosti da izbriše ili piling za kuhanje na misu ili proliveno mlijeko . Semi - gloss boja ima određeni stupanj izdržljivosti i perivosti , ali ne onoliko koliko visokog sjaja boje .
Ostala razmatranja

znati da jesjajnija lak ,manje pokrivenost svaki galon boje će pružiti . Iako vam svibanj biti u mogućnosti ispuniti stan ili ljuske jajeta boje projekt s dva sloja ,isti projekt može trajati tri ili četiri sloja sjaja boje . Također je korisno znati da kada dođe vrijeme da se prefarbati ,sjajnijiboja ,više ćete morati pijeska kalupljenje da se dobro prianjanje s novom bojom .
< br >
od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016014094.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.