Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Kako da se stara lateks boje izlijevanje Off Wood

izlijevanje Latex boje pridržavati , kao i da se drvo kao lateks bojom koja je trebala biti tamo . Ova obveznica olabavljuje nešto akoizlijevanja je stara , ali ga maknuti dalje može biti zastrašujuće . Srećom , uzimajući osloboditi od boja nije tako teško kao što neki ljudi misle , a može se ostvariti uz nekoliko osnovnih koraka . Slijedite ove upute kako bi , zaustavljajući se kad sve boje je removed.Things što vam je potrebno Screenshot Steel bojite strugač Screenshot topline pištolj Screenshot, zaštitne rukavice
respirator Screenshot, brusnim papirom Screenshot Električni Sandera ( opcionalno )
pokazati više Upute Screenshot
1

Provući boje sa steel bojom strugalicom ukloniti sve slobodne pahuljice , radeći u smjeru drva . Nemojte pritisnuti dovoljno teško iskopati površinu drva .
2

ublažiti boju s plamenikom , držeći 4-6 centimetara od površine drva . Držite topline pištolj u stalnom pokretu dok seboja počne mjehur , a zatim ga ostrugati s bojom strugalicom .
3

Pijesak bilo preostalo boje off , bilo rukom ili električnom brusilicom . Počnite s 60 - brusnim papirom ukloniti boju , a zatim resand sa 100 i 150 brusnim na bilo koju glatku brušenje ocjene ostavljeni.


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016075596.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.