# >> Dom i vrt >  >> Home Repair & Maintenance >> slika >>

Savjeti o Diamond Tehnika Slikarstvo

Slikarstvo zidove svog doma , dodaje zaštitu na zid materijala i poboljšava estetiku . Stvaranje vizualnog dizajna kao što je dijamant uzorak akcenti u prostoriji dekor i stvara vizualnu privlačnost . Odgovarajuće alate i slikarsku tehniku ​​osigurava simetričan uzorak s čistim linijama boje . Tape

da pravi maskirani pomagala je bitna za stvaranje besprijekoran dijamant boje dizajn . Kvaliteta samoljepljiva traka omogućuje vam da vrpcu iz svog dizajna i osigurava točne linije bez boje krvarenje ispod . Uvjerite sevrpca koju ste dobili je ocijenjeno da ostanu na lakiranu površinu za najmanje dva dana bez oštećenja postojeće boje površinu . Izaberite širinu koja odgovara Vašim dizajn sa šire trake bude lakše slikati bez pogrešaka .
Izgled

Koristeći alate da stavi svoj ​​dizajn osigurat će gotov proizvod koji je ujednačena s ravnim linijama formirati svoj ​​dijamantni uzorak . Vladar omogućuje mjerenje ključne točke na zidu da se postroje svoje trake na. Možete koristiti dugo ravnalo ili ravnalo povući crtu predložak izravno na zid da stavite traku na i provjeriti svoju liniju završio s kako bi se osiguralo da su ravno . Možete izrezati majstor dijamant koristiti kao predložak ako stvarate dijamante svih iste veličine . Tape dijamanti na mjestu prije traženja s olovkom kako bi se spriječilo predložak s pomicanjem .
Paint

trebao početi slikanje zidu najlakša boju uzorak i pustite da se osuši u potpunosti u skladu s uputama boje . Nakon što ste svoju traku na , ići preko svega trakom posljednji put da ga pritisnete prema dolje kako bi bili sigurni da nema labave rubove . Koristite mali 4 - ili 6 - inčni valjak za manje dijamant uzoraka i full-size valjkom za velike uzorke . Neke boje možda ćete morati koristiti drugi sloj boje čak i pokrivenost .
Cleanup

Bitno je da pričekate dokje boja potpuno suha prije nego što pokušate ukloniti samoljepljiva traka . Većina lateks boje treba sušiti najmanje jedan do dva dana za optimalnu suhoće . Skinite traku polako , držeći svoj ​​stisak na vrpcu blizu područja koje se uklanjaju ilitraka mogla potegnuti ili oštetiti lak liniju . Je boja linije će imati male mrlje gdje su neki boje dobio ispod trake , oni su vrlo teško spriječiti i neće biti vidljiva iz dalje od nekoliko metara daleko.

Možete li lakom na dan kišni

? Lak stvara zaštitni sloj na vanjskoj površini koja potamni na ugodnom narančastom tonu tijekom vremena . Upute za laka vam reći da ne napraviti projekt na kišni dan . Vrijeme igra značajnu ulogu u tome kako brzo se suši lak i kako njegova izgleda k

Více >