# >> Dom i vrt >  >> Home Repair & Maintenance >> slika >>

Ideje za slikarstvo na PinStripe

pinstripes sustil slikarstva nanese na površinu okomito, vodoravno ili kao naglašavanje značajke za mural ili dizajn . Slikarstvo na pinstripes može činiti vrlo teško , ali postoji više načina da se to postigne atraktivan izgled uz malo strpljenja i prakse . Tape Vođeni pinstripes

obris pinstripes na površinu uz slikarski vrpcu . Nanesite vrpce na obje strane koncipirane području i slikati na PinStripe . Pustite da se osuši boja za 2-sata , i uklonite traku s površine . Takav način slikarstva na pinstripes vam omogućuje da pokrivaju veće područje u jednom trenutku .
Freehand pinstripes - Sve je u detaljima

Koristite detalja kist pažljivo slikati pinstripes na površini . Pokrijte vrh lagano s bojom , i držite četkicu stalan kao što se primjenjuju linije na površini . Primjena pinstripes s detaljima četkom jeproces koji zahtijeva puno strpljenja i vremena za dovršetak što to zahtijeva mirnu ruku za stvaranje savršene pinstripes .
Laser Guided pinstripes

Postavljanje laserski mostom na površini . Dopustitelinija za sjaj u smjeru u kojem želite da se prijave na pinstripes . Bojite pinstripes na površini s detaljima kistom kao vođeni lasera . Pomaknite laserski mostom uz površinu stvoriti više pinstripes . Laser leveller ima sposobnost da ga na višu razinu sebe na bilo koji kut vam se sviđa , tako da su linije će uvijek biti paralelne kada se nanosi .
Paint oko objekata

Painttanka PinStripe oko objekata naslikao na površini . Koristite mali detalj četkicu za postizanje dosljedne pregled za objekt . Postavite pinky na suhu površinu zida i proširiti vrh četkice na površinu slikati . Kliziti vrh četkice oko objekta za stvaranje naglasak oko slike .

Što jeBrušenje Sealer

Važno je pečat drva prije bojanja kako bi se osiguralo još premaz - ali kad idete završiti drvo s jasnim premazom poput laka , želite li nešto više od brtvila ? . To bi trebao biti jednostavan za pijesak , a treba osigurati nesmetan poddlake koji se

Více >