Ako imam mrlje na moj stan lateks boja zida Trebam brtvljenje Prije Repainting

? Kada otkrijete vaše Pupi umjetnik je odlučio koristiti ruž što joj boje i njezina zidu sobe kao njezin platnu , nemojte paničariti . Njezina umjetnička djela , kao iniz drugih zidne mrlje , može biti pokrivena pomoću primer i novi sloj boje . To je potrebno za uporabu prajmera za brtvljenje u mrlje , odnosno da će se curenje gornjem sloju boje . Temeljno uključuje dodatni korak prema slikarstvu zid , alikrajnji rezultat je vrijedandodao nevolje . O Primeri

primer jespecijalno formuliran proizvod koristi za pripremu površine prije bojanja . Klica stvara jedinstvenu površinu koja omogućujegornji premaz boje pridržavati ispravno . Premaz također sprečava boju od piling i pucanja i pokriva širok raspon mrlje i mane . Ako ponovnog lakiranja sobu i nije se mijenjala boja previše, obično možete dobiti bez primer . Međutim , za velike promjene u boji ili zidovima koji imaju mrlje ,primer je potrebno kako bi se spriječilo boje ili mrlje od krvarenja kroz .

Vrste premazi

početnice su dostupni u tri vrste : oil-based/alkyd , akril /latex a mat lak . Bilo koja vrsta su prikladni za uporabu preko lateks boje , s kojih svaki ima svoje prednosti . Oil-based/alkyd početnice sušiti polako , ima jak miris i oslobađanje hlapljivih organskih kemikalija (VOC) i moraju se koristiti uz pravilnu ventilaciju . Te klice se prorijedio i pokupiti pomoću mineralnih duhove . Akrilne /lateks primeri osuši brzo i topivi u vodi . Oni pružaju manje - krhku površinu nego na bazi ulja ili šelaka početnica . Ti primeri su otporne na pucanje . Oba bazi ulja i akrila početnice su dostupni u mrlja - blokiranje opciju da inhibira krvare kroz mrlje . Zatamnjena lak jebrzo sušenje premaz koji koristi denaturirani alkohol za stanjivanje i čišćenje . Ona ima jak miris i nešto je teško koristiti , ali to se odnosi na teške mrlje i neugodne mirise dobro .
OdabirPrimer

Sve početnice imati diplomu tvari za pokrivanje sposobnosti . Premaz se odlučite ovisi o vrsti mrlja imate. Za manje vodotopive mrlje ili manje vode , nikotina i dima mrlje ,akrila na mrlje blokira primer je dovoljna . Zbog svoje niske mirisa i lako čišćenje , mnogi ljudi vole ovu vrstu fitilj . Međutim , za teže mrlje , kao što je ruž, dva protivnička igrača , grafitima ili teških nikotina , koristite ulja - based mrlja blokira premaz . Zatamnjena lak za jake mrlje, osobito teške vode i dima mrlje . Klice pečata u mrlju kao imiris .
Primjena

Prije nanošenja temeljnog na zid ,površina mora biti čista i masti -free , kao moguće . Lagano brušenje zid će pružiti bolje prianjanje . Nakon brušenja zid , obrišite svu prašinu s tack krpom ili vlažnom krpom kako bi dobili najglađim moguću površinu . Ako vaš površina je gruba nakon usisavanja , pijesak je opet prije slikanja . Nanesite boju u roku od tjedan dana od pripremanja za najbolje rezultate .

Kako Boja eksterijera svog doma Korištenje boje prskalica

Slikarstvo kuću ne može biti vaša omiljena aktivnost, ali pomoćubojite prskalica ćeposaopuno lakše nego pomoću četke i valjci . Četke i valjci su puno više naporan rad, a vi ćete morati više četke, nap valjke , okvire i ladice . Downside na prskanje

Více >