# >> Dom i vrt >  >> Home Repair & Maintenance >> slika >>

Savjeti za Slikarstvo Painted cijevi Ograde

Steel cijevi ograde stvara čvrstu prepreku , idealan za stoke i domaćih životinja . Njegova Split rail dizajn pruža zaštitu od životinja koje su bježali , a ne ograničava pogled . Vlasnici ispravno trebala održati svoj cijevi ogradu kako bi se spriječilo hrđe , i održavati svoje estetski vrijednosti primjenom novih slojeva boje po potrebi . Priprema

Priprema slikano cijevi ogradu je najvažnije za optimalnu površinu boje i gotovog proizvoda . Sva područja s pilingom boje moraju biti ogoljen do čvrstu površinu koju brušenje , pjeskarenje ili žičanom četkom . Platiti dodatnu pozornost na ugao gdje cijevi spojiti , kao što su to često područja gdje boje pilinga zbog Skupljanje . Uklonite sve ostatke, travu , korov i grane drveća iz područja oko ograde kako bi se spriječilo kontaktiranja novo lakiranim površinama . Obrišite dolje cijelu površinu kako biste uklonili svu prašinu i vodu prije bojanja .

Hrđe

cijevi ograde su skloni hrđanja i potrebno liječenje s inhibitor hrđe bi spriječio daljnja oštećenja . Kontrole fosforne kiseline hrđa agenti naći na željeznarijama i home poboljšanje trgovaca tajno površine hrđe na fosfata , koja zaustavlja proces oksidacije . Možete primijeniti ove agente hrđe na zahrđao područja ograde pomoću korova prskalica . Dopustite područja da se osuši , i oni su spremni da se boje i da će zabraniti hrđe ili daljnje hrđu .
Primer

Temeljnoograda je bitno kada guljenje natrag na gole metalne dijelove kako bi se postigao optimalan boje veza . Ona također omogućuje vam da promijenite boju ograde koristeći manje slojeva boje ispisa, što vam može uštedjeti novac . Odaberite premaz namijenjen za vanjsku metalnih površina koja zatvara goli metal i pomaže zabraniti rast hrđe . Nanesite jedan sloj ravnomjerno po cijeloj ogradi , pogotovo u blizini tla i na cijevi križanja .
Slikarstvo

Slikarstvo cijevi ograde može bitidugotrajan i težak projekt zbog okruglih površina i mnoge krajeve . Bojite prskalica jeidealno rješenje slikarstvo , kao što će vam omogućiti da se ravnomjerno raspodijelili boje , smanjujući kaplje i ulegnuća . Prskalica omogućuje pokrivanje teško dostupnim mjestima brže nego četkom . Izbjegavajte slikarstvo na vjetrovitih dana , kao prašina podigla od vjetra će oštetiti novo lakiranim površinama, i utjecati na uzorak raspršivanja . Kad kistom nanesite svjetlo slojeva boje na vrijeme kako bi se izbjeglo kapanje i duboke tragove kista.

Kako promijeniti Semigloss Paint Satin

Moguće je promijeniti boju semigloss u satena , ali postoje razlozi da ne . Semigloss jedobro završiti za zaštitu površina . Također je lako čistiti . Satin finiš je između stana i semigloss . Ima slab sjaj . Sheen je više vidljiv iz kuta. To je eleg

Více >