# >> Dom i vrt >  >> Home Repair & Maintenance >> slika >>

Pravila Slikarstvo stropovi

dobro oslikao strop ističe sobu je dekor i predstavlja prostor u atraktivan način . Iako su neke kuće možda osjećati zastrašivao zadatku slikao svoje stropove , taj osjećaj je neopravdan . Davanje stropsvježi , više boja izgled je dobro unutar sposobnosti prosječne osobe . Znajući nekoliko pravila i savjete za oslikavanje stropa činitijek je udobnije . Boja

Paint boje mogu privući ili odvratiti okom gledatelja i stvoriti raspoloženje ili emocije . Na primjer , slikarstvo svoj ​​strop sa svijetlom bojom potiče oku, dok tamnije boje skrenuti pažnju na osobe natrag u drugim dijelovima prostorije . Osim toga , veličina sobi utječe na boju doživljava . Na primjer , smeđa boja možda dominiraju sobu s niskim stropom , ali rade dobro za sobu s visokim stropom .
Posebna

Iako možete koristiti istu boju na strop koji koristite na svojim zidovima , neki proizvođači bi boja formulirana posebno za strop . Stropni boja , koji je deblji od tipičnih zidne boje , pokriva nedostatke , kao što su mrlje i maraka bolje od drugih vrsta boje . Boje formulirani za stropove nisu izdržljiva kao zidnih boja , ne smije se koristiti na zidovima . Stropni boja često obavlja bolje od zidne boje na prethodno oslikane stropove .
Korištenje partner

Slikarstvo strop spartnerom činiposao puno lakše nego raditi ona sama. Jedna osoba , nazvaooutliner , treba slikati na područjima gdje je zid i strop u susret, dok jedruga osoba slijedi s valjkom i boje glavni dio površine . Osoba s valjkom treba slijediti outliner čim ona može. Valjak treba izbjegli mogućnost da bilo koja bojaoutliner je podnijela zahtjev da se osuši prijevaljak vrijedi njegov sloj boje , jer to će rezultirati u krug maraka .
Tehnika

valjak trebao početi slikati iz ugla van paralelno s najdužom zid i raditi u 3 ili 4 dijela stopala , prema Dummies.com . Kadvaljak dosegne kraj stropa , on bi se trebao vratiti na suprotni zid i ponovite postupak . Pokušajte izbjegavati ljestve za svitak na boje , koji zahtijeva da se presele na ljestve stalno dok radite . Boju s valjkom priključen na produžni stup umjesto.

Mogu li Paint otvoreni razvodne kutije

? Dio okreće svoj ​​otvoreni prostor u opuštajući prirodnoj oazi je stvaranje nametljivih potrepština padaju u drugi plan . Nakon što su kante za smeće prikazivali i dvorište alate sigurno su smješteni , to je primamljiva dati sve što je u pogledu na

Více >