Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Zašto jeboje pucanja ispred moje kuće ?

Pojam " pucanja " može značiti nekoliko različitih stvari , kada je riječ o bojama . Ako su pukotine čine puno malih trgova , to se zove alligatoring ili udubljenja . Ako postoji pukotina s bojom dolazi off , to je poznato kao ljuštenja . Ako su pukotine su duboke i nepravilni , to se zove blato pucanja ili provjere . Važno je shvatiti razliku , jer su uzrokovane različitim stvarima . Alligatoring
Alligatoring dobiva svoje ime , jer to izgleda kao aligator kože .

Alligatoring se prirodno javlja kao boje dobi, jerboja postaje prekruta izdržati normalan širenja i skupljanja površini . Također se javlja kada segornji sloj se nanosi na premaz koje se ne osuši ispravno . Većina limenke laka nabroje vrijeme svakog premaza koji treba slijediti kako bi izbjegli ovaj problem . Alligatoring također može dogoditi kada krući boje , kao što je alkidni ili uljanih boja , primjenjuju tijekom fleksibilnije boje , kao što je na bazi vode i lateks .
Mud pucanja Srpski Srpski

Mud pucanja često događa kada boja se primjenjuje previše teško . Boja limenke obično popis stopu proširio, ili koliko je područjeboja treba pokriti . Slijedeći ove smjernice mogu pomoći da se izbjegne širenje boje pretanak ili predebeo . Mud pucanja također može pojaviti u kutovima zidova ili stropova , jerboja gradi tamo . Konačno , ako naslikao na površini koja je bila prljava ili masna , pucanja će se dogoditi .
Ljuštenja
Paint ljuštenja počinje slično blato pucanja i alligatoring . < P > ljuštenja može izgledati alligatoring ili blata pucanja u početku , ali se razlikuje po tome što je boja počinje ispasti u malim pahuljicama . To se može dogoditi ako se bojite širiti premršava ili koristiti niske kvalitete boje se da ne pridržavaju i savijati ispravno . Slikarstvo golo drvo bez temeljnog premaza prva također može uzrokovati ljuštenja . Bojanja pod uvjetima koji uzrokuju da se boja suši prebrzo će izazvati pucanje i ljuštenja . Izbjegavajte sliku kada je temperatura preko 85 stupnjeva celzijusa , vjetrovi su visoke ili akoje površina u izravnoj sunčevoj svjetlosti .
Rješenje

Nakon pucanje došlo , tvoja jedina opcija je da se uklonili napuknut boje po brušenje , struganje ili ga izbacuje kako prefarbati područje . Uvijek slijedite preporuke proizvođača o slikarskim uvjetima , sušenje i nanošenja novog doba , stanjivanje stopu i širiti stopu . Očistite površinu temeljito i pustite da se osuši prije korištenja kvalitetan primer . Follow up primer s kvalitetan vanjski lateks bojom .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016075697.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.