Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Kakav Paint za korištenje u vlažnom sobi

U visokoj vlažnosti područja u vašem domu - Vaše kupaonice , kuhinja i praonica - zahtijevaju korištenje boje dizajniran da izdrži vlažne uvjete . Steam brzo nakuplja u tim područjima , pretvara u kondenzacije na tvrdim podlogama . U idealnom slučaju ,boje koje koristite u tim sobama treba sadrže kemikalije dizajnirani kako bi se spriječilo stvaranje nehigijenskim gljivica i plijesni . Zidovi i stropovi

lateks boja koja se suši na satena , semigloss ili lakom je najbolje za zidove i stropove u područjima s visokom vlagom . Potražite boje na tržištu posebno za kuhinje i kupaonice , kao što su ovi često sadrže sastojke koji sprječavaju nastanak gljivica i plijesni . Međutim , prije nanošenja boje morate pripremiti površinu , kako bi se osiguralo najbolje moguće rezultate .
Gljivica i plijesni uklanjanje

Akovisoka vlažnost u sobi dovela je do gljivica i plijesni ,prva tvar koju je potrebno primijeniti na zidovima i stropovima je kućanstvo bjelilo . Čine Otopina 3 dijelova vode na 1 dio sredstva za izbjeljivanje . Nanesite otopinu na zidovima i stropu pomoću spužve grimase , i ostavite ga 20 minuta . Tijekom tog 20 - minutnog razdoblja , ponovno primijeniti rješenje ako primijetite da isušivanja . Nakon što su 20 minuta je gore , temeljito isprati zidove i strop , i isprati s otopinom tople vode i blagim deterdžentom . Završite s drugim temeljitog ispiranja , te omogućiti svim površinama da se osuši . Ispiranja dio procesa je vrlo važno , jer deterdženta ili izbjeljivača može spriječiti boje prianjanje na površinu .
Stain - Blokiranje Primer

prijava tvari za blokiranje premaz pomaže novo obojane zidove u potrazi svoje najbolje u područjima visoke vlažnosti . Nanesite temeljnu boju na zidovima i stropovima na isti način na koji bi se primijeniti bilo koju drugu boju . Izrežite u oko rubova stropa , zidova i trim koristi mali kist . Primer se na ostatak prostora koristeći veliki kist ili valjak . Premaz mora biti temeljito osuši prije nego što nastavite .
Nanošenja

Nanesite prvi sloj visoke vlažnosti boje nakonprimera je suha . Obojite strop prvo . Akozidna boja jedrugačija boja , omogućujustropa da se osuši prije nego stavite prvi sloj na zidovima . Važno je zadržati sobu dobro ventiliranom dok ste slikarstvo , kako bi spriječili nakupljanje plinova . Dobra ventilacija također ubrzava proces sušenja boje . Nanesite drugi sloj boje na stropu i zidovima , prema istom postupku .
Slikarstvo Trim Srpski Srpski

očistiti sve gljivica i plijesni iz trim. Ako koristite boje na bazi ulja , nanesite sloj premaz na bazi ulja prvo , i ostavite ga da se dobro osuši prije nanošenja top boje . Nanesite najmanje dva sloja gornjem boje , kako bi se osiguralo da se suši na tvrdom, perivim završiti .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016075736.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.