# >> Dom i vrt >  >> Home Repair & Maintenance >> slika >>

Kako zadržati slikati i četke spremni za sljedeći dan

da li ste slikarstvo jedan zid u svojoj sobi ili cijelom izvan svoje kuće , za to treba vremena , kada je završio na dan očistiti i pohraniti svoje četke i alate . Akosam projekt još nije dovršen , možete uštedjeti vrijeme i boje spremanjem alati spremna za korištenjesljedeći put . Na taj način možete odmah nastaviti tamo gdje ste stali kada nastaviti posao . Kako bi se skladištio boje i četke , morate biti sigurni da boja nije ostavio da se osuši na alate i da su alati ostati clean.Things što vam je potrebno
plastičnih vrećica
Hammer

Show Više Upute Screenshot
1

Ispraznite neiskorišteni boje preostali u posude natrag u njihove izvorne boje može . Koristite jedan od vaših četke za pomoć usmjeriti boje natrag u limenku . Nemojte dopustiti da bilo boje prolijevati ruba limenke jer će ga teško zapečatiti vrh natrag .
2

Seal limenke boje sigurno . Koristite čekić iskoristiti poklopac na mjesto dok se u potpunosti zatvorena . Nakon što je poklopac siguran , okrenite limenku više za nekoliko sekundi i natrag ponovo uspravi . Boja unutrašnjosti će se formirati u tankom sloju oko vrha limenke , to brtvljenje .
3

Čista boja ostala na kistove , boje valjaka i valjak tave temeljito , kao i obično . Iako postoje svibanj bitimala količina boje napustio u posude ,iznos nije vrijedno spremanja i lako isušiti . Boja koja drys u tavu se kasnije oljuštiti na kistom ili valjkom .
4

Mjesto četke u sealable plastične vrećice , kao što je sendvič torbe ili vrećice za zamrzavanje . Uklonite što više zraka što je više moguće iz vrećice prije brtvljenje . Bojanje valjci mogu biti smješteni u veće plastične vrećice , kao što su plastične vrećice , a kraj vrećice zakrivljena kako bi se zapečate. Torba za spremanje kist ili valjak mora biti kao hermetičan moguće .
5

Spremite zapečaćene vrećice u hladnjaku ili zamrzivaču do spreman za ponovno korištenje . Dok god su vrećice ostaju zatvoreni i netaknuti , četke ostat će spreman za korištenje za nekoliko dana ili čak tjedana . Kod vraćanja projekt , samo se četke iz vrećice i koristiti kao što je normalno .

Kako Otokarite mahagonija Grain popunjavanje aplikacija

lakiranja mahagonija jemalo drugačiji od obnove drugu drveta namještaj , jer to zahtijeva korištenje zrna punila . Ova tvar ispunjava u prirodi, praznine u mahagonija žita da spriječi mrlju koja se širi i upija ravnomjerno . To ne znači da obnove mah

Více >