Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Moja boja je piling sa zida u plahte

Nalaz mrve, boje na zidovima može izazvati alarm . Da bi se utvrdilo što se stvaraju problem , možda će biti potrebno učiniti neke istrage . Možda da se to jednostavno nisu u skladu s prethodnim kaput . Međutim , voda curi može uzrokovati ljuštenje boje , tako da se temeljito kada je u potrazi za uzrok problema . Problemi vlage

Voda je jedan od glavnih krivaca za nanošenje boje guliti ili mjehurić izvan zidina . Kupaonicama i kuhinjama su sobe koje su najčešće pogođene vode štetu . Međutim krov curi , curi vodovod i temelj pukotine također može uzrokovati boja guliti . Obično ,prvi znak oštećenja oteklina od zida i mjehurića od boje na području curenja .
Popravak curenja vode

Kako popraviti ovaj problem , prije nego se obratite zidove , morate pronaći izvor vlage . Bilo je to od krova curi , curi ili temeljca pitanju , to je imperativ da se riješi problem na izvoru . To može značiti popravljajući mali dio krova , to u potpunosti zamijeniti ili , eventualno , zamjene oluka . Curi vodovod često zahtijevaju profesionalni vodoinstalater kako bi se osiguralo da securenja fiksna potpunosti . Na isti način , ako postojiproblem s vašim fondacije koja uzrokuje štetu na svojim zidovima , dovesti u stručnjaka koji će vam savjetovati i napraviti potrebne popravke .
Zamijenite Drywall < br >

Nakoncurenja vode brine , ošteĆene suhozidom . Ovisno o stupnju oštećenja vode , možda ćete također morati zamijeniti zid studs . Bilo kako bilo , prije zatvaranja do zidova sa suhozidom , budite sigurni da vam se obratim i ispraviti neke druge probleme . Nakonsuhozidom instaliran imudding i za nanošenje je završena , obrišite zidove dolje sa vlažnom krpom kako bi uklonili prašinu . Novi zidovi će zahtijevati dva sloja , je liprvi sloj je premaz ili boje . Ako koristite lateks boja za prvi sloj , razmislite o korištenju stan završiti kako bi se osiguralo dobro prianjanje između njega i drugi sloj . Ako koristite boje na bazi ulja , ne zaboravite osigurati dobru ventilaciju u tom području . S obje vrsti boje , čekati dokprvi sloj je potpuno suh prije dodavanja sekundu .
Nepravilne primjene može uzrokovati piling

Bilo zidovi će biti oslikani ulja based paint , semigloss ili sjajni lateks boja , često je potrebno premijera prije bojanja , koja omogućujenove boje pridržavati ispravno . Slikarstvo lateks boja izravno na boje na bazi ulja , semigloss ili sjajni lateks bojom će rezultirati boje da će piling ili trljati off vrlo jednostavno . Primjena premaz prije bojanja će biti dobro vrijeditruda , te će vam dati puno više izdržljiv lak . Ako je vaša boja guli zbog prethodnog sloja boje , kako bi riješili problem , ljuštiti što je više moguće . To može biti potrebno ribati ili pijesak zidove ukloniti sve labave boje . Obrišite niz zidove i omogućiti im da se osuši . Nanesite sloj boje prije nastavka s bojom .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016075757.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.