Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Koliko dugo Paint Zadnje na zidovima

? Pitajući koliko dugo traje boja na zidu je sličan pita kolikovelika bombonijera će trajati . To bi trebao trajati dugo vremena , ali po svemu sudeći , to neće trajati tako dugo dok ga želite . Akozida nalazi se u hermetički zatvorenoj prostoriji , to može trajati vječno , ali život se događa . Životni vijek unutarnjeg boje posla će varirati ovisno o brojnim čimbenicima . Odabir Paint

može biti u iskušenju da odaberete svoje boje na temelju jamstva koje nudi proizvođač. To nije neobično pronaći jamstva za 25 godina ili čak cijeli život . Trošak boje rutinski povećava s dužinom jamstvom . Dok bolja kvaliteta bojamože imati veći životni vijek , razmislite o vašem životnom prilikom odabira boje . Ako si ti lako i često dekorirati , vi svibanj pronaći sebe repainting svakih pet godina ili manje . Ako ste zadovoljni s neutralnim bojama ili mrziti slikarstvo , bolja kvaliteta bojamože bitibolji izbor . Imajte na umujamstvo pokriva samo proizvođača grešaka . Pravilna priprema zid i nanošenje boje mogu utjecati na boje dugovječnost više od same boje .
Lak

Odabir odgovarajuće lak može utjecati na životni vijek od vaše boje posao . Stan finiš boja pokriva dobro , ali je teže očistiti od sjajnija završi . Koristite flat - ciljnu boje u low - prometnim površinama , kao što su dnevne sobe , jazbine i velike spavaće sobe . Ljuske i saten završi su sjajnija od stana , ali manje sjajni nego semigloss i sjaja . Općenito ,sjajnijazavršiti ,lakše je površina za čišćenje . Koristite sjajnija završi u high - prometnim površinama , kao što su dječje sobe , kuhinje, kupaonice i praonice područja . Imajte na umu , visokog sjaja boje će istaknuti površinske mrlje i slikarstvo pogreške poput kist i valjak potezima .
Iznajmljivanje

U većini jurisdikcija , stanodavci su dužni koristiti bez olova boje i popravak oštećene ili mrve, boje , ali nije potrebno slikati na rutinske osnovu za estetskih razloga . Međutim , mnogi stanodavci bi sepraksa prefarbati zidove prije svake promjene stanarskog prava . Rupe u zidovima od vješanje slika , ili još gore , česti su kada se bave najam nekretnina . Ogrebotina na boji često se javljaju tijekom procesa pokretu . Svježe boje posao potiče buduće stanare i olakšava procjenu štete kad odu .
Djeca

prisutnost djece može utjecati na život svojih oslikanim zidovima u nekoliko načina . Vaš izbor boja i dekora za vrtić može brzo postati zastarjela kako vaše dijete raste i razvija svoje vlastite osobnosti i boja sklonosti . Bojice , markeri i ljepljive prste uspijevaju naći svoj put na gotovo svakoj površini u kući . Ako imate djecu u svom domu , a posebno male djece , nije nerealno da se trebaju bojati zidove svake dvije do tri godine.


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016075782.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.