# >> Dom i vrt >  >> Home Repair & Maintenance >> slika >>

Kreč - Effect Tehnika za unutarnjih lateks boja

zataškavanja jeslikarsku tehniku ​​koja dodaje boju na drvo , dok još uvijek zadržava izgled drva . Također je pozvao " boja za pranje " ili " vapna pranje " kada je, osim bijele boje koristi . Zataškavanja s unutarnjim lateks boja jejednostavan način za dodavanje ukrasne završiti do namještaja , polica ili bilo što drugo izrađen od drveta . Priprema Paint

Mix interijera lateks boje s vodom za stvaranje kreč učinak . Veće količine vode u smjesi će rezultirati u upaljač boji. 50-50 vodu slikati mješavina stvara prihvatljiv kreč završiti na najviše drvo . Napravite malu količinu kreč i boje mali komad staro drvo da vidite kakoće izgledati smjesu , a zatim prilagoditi omjer na temelju želite li teže ili lakši poklopac .
Prestaining

Woods poput bora, hrasta i breze su vrlo lagani šume koje mogu imati problema čineći sami vidjeti kroz čak inajlakši od whitewashes . Prestain drvo s prirodnog drva boje koji je tamniji od izvornog drva . Premažite ga na lagano . Pobrinite se da slijedite smjer drva . Odaberite mrlju s brtvilom ili zapečatiti mrlju nakon što se osuši u potpunosti spriječiti mrlja postane mokro opet kad se primjenjujezataškavanje .

Alati

okrečiti uvijek nanosi kistom i nevaljkom . Pomiješajte kreč u 5 - galon kanta za izbjegli prskanje , i dalje koristiti kantu slikati s tijekom procesa prijave . Boja kade su teško raditi , jer zataškavanje je puno tanji od običnog boje i prelijeva iz ladice mnogo lakše . Plastike ili teška platnu kap platno je važno , jer okrečiti će potopiti preko novina i tanjim krpe vrlo brzo .
Tehnika

Pijesakdrvo dolje lagano prije nanošenja kreč da bipovršina lakše zaboju da zgrabite . Obrišite površinu kako bi se uklonile sve od prašine . Nanesite kreč u smjeru vlakana drveta sa širokom četkom . Nakon dva sloja kreč , primjenjuju nevidljivu brtvila za zaštitu završiti , ili odaberite ljepilo laka mu dati malo sjaja .

Kako se nositi s mrve, boje od vlage u kupaonici

Visoka razina vlage u kupaonici može dovesti do brojnih problema , uključujući kalup i rast plijesni i piling boje . Kao što jevlaga u zraku kondenzira na zidovima i stropovima ,voda prodire boje . Nakon dovoljno vode prikuplja između boja i zid ili

Více >