Vrste boja za prozor prag

Iako je većina bilo kakve boje mogu se koristiti završiti na prozoru , određene vrste boje su prikladnije , ovisno ohomeowner ' s ukusom . Stanje na prozorskoj dasci može zahtijevati određene tehnike pripreme iliboje će u konačnici oguliti . Satin Latex

Satin lateks boja je dovoljno za pokrivanje zidova . Neki vlasnici izabrati ovu vrstu boje za svoje prozorske jer je manje sjajna od drugih vrsta boje . Saten lateks premaz pogodan je za sve one koji bi željeli svoje prozorske uklopiti u okolne zidove .
Gloss Latex

Gloss lateks boja jenajčešći izbor za klupice . Ona pruža visoki sjaj i dodatni element trajnosti . Gloss lateks boja je otporan na ogrebotine i ogrebotina i puno lakše očistiti od satena završi . Također je pogodna za kuće koji žele da im obloge isticati .
Semi - Gloss Latex

Semi - gloss lateks boja jedobar kompromis za kuće u potrazi za atraktivnim sjaj koji ' nije neodoljiv. Iako nije tako izdržljiv kao puna sjaja boje , polu - sjaja je gotovo jednako lako čisti . To je i više nego izdržljiv satena lateksa .

Uljanih boja

uljanih boja su sjajni i daleko više nego izdržljiv lateks boja. Međutim , mnoge kuće zadržavati na premazima na bazi ulja , jer oni imaju tendenciju da se emitiraju neugodne plinove .

Razmatranja

aplikatori nikada ne treba premazati gole drvene prozorske . Završiti će na kraju proliti . Bare drvo zahtijeva lateks premaz prije bojanja . Obojene klupice zahtijevaju premaz na bazi ulja . Većina bazi ulja temelji nisu kompatibilni s lateks boja. Kilz potpuno bazi ulja Podloga se može koristiti sa lateks premaza . Do-it- radinost treba pregledati naljepnicu kako bi se osiguralo da sena bazi ulja primer odluče je formuliran za rad s lateks boja.

Kako Paint Olovo pipework

Stari olovne cijevi može biti ružan - ili su možda jednostavno ne ide sa svojim dekor . Evo kako ćete ih osvježiti s novim slojem paint.Things što vam je potrebno Boje Srpski čelične vune bijelog octa Screenshot sode bikarbone Screenshot Mineralni

Více >