Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Kemijska Paint Čišćenje

Kemijska boja čišćenje je potrebno za mnoge projekte zbog niza razloga . Mnogi projekti Repainting će zahtijevati da voskovi i ulja se ukloni s površine , bez utjecaja na bazu . Ostali će se projekti zahtijevaju dacijela površina biti očišćena od brtvila , voskovima i bojama . Mnoge kemijske boje za čišćenje može to učiniti učinkovito , bez obzira što je boja tip ili površine . Tu su i proizvodi koji će omogućiti korisniku da točke čiste obojanim površinama bez oštećenja lakiranim površinama . Kao i sa svim projektima , budite sigurni da ne miješati kemikalije koje mogu biti štetne . Čišćenje boja

vremena na vrijeme, potrebno je očistiti slikano površinu . Akovozilo je oslikano pin pruge ili drugog ukrasnog slikarstva , potrebno je očistiti boju s odgovarajućim kemikalijama pripremiti površinu i ukloniti prljavština . Ako čišćenje boje kako bi se slikati na vrhu površini , odaberite čistač koji ne uključuje vosak ili pečat . Ako čišćenje boje za uklanjanje katrana ili drugu mast , koristiti WD - 40 ili mineralna duhova primjenjuju izravno na katrana ili masti. Pazite s tim kemikalijama jer će ukloniti voštani sloj i glup boje ako je izbačen izravno na lakiranu površinu . Oni bi trebali koristiti samo u točno područje gdje će se primjenjivati ​​nova boja .
Uklanjanje boje

Jači kemikalije mogu se koristiti za uklanjanje boje i očistite površinu za repainting . Tekućina boje maknuti jenajbolja metoda kemijskog čišćenja boje . Nakon što se boja maknuti nanosi na površinu , da se prodre u osnovnoj površini i oslabiti boje u vezu tako da se struganje i /ili lagano brusiti isključiti . Ova metoda najbolje radi s drvenim površinama , ali postoje i kemijska sredstva za čišćenje koje su izrađene posebno za većinu površina . Jednomboja je uklonjena možda će biti potrebno da se vrati s drugom sloju kemikalije i ukloniti boju s pukotinama i uglovima .
Paint Cleanup

ponekad boje izlijevanje ili neuračunljiv sprej iz bojite prskalica dobiva na površinama koje nisu trebali biti obojana . Ta područja mogu se čistiti s mineralnim duhova ili drugih kemijskih oslabljena za skidanje . Ako boja je raznesen na staklu potopiti područje s amonijakom proizvoda na bazi i koristiti boje strugač za uklanjanje boje . Ako koristite mineralna duhova ukloniti boje bi bili sigurni da je površina koju čišćenje neće biti ugrožena. Kontejner će navesti koje se površine mogu se sigurno čistiti s mineralnim duhova .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016076043.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.