Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Možete li boje na vrhu laminata Pločice

? Ako imate laminata , možda ste se pitali što se može učiniti kako bi poboljšali ili promijenili izgled svoje starije laminata . Slikarstvo može činiti kao dobar izbor . Međutim , slikarstvo laminatnih podova nije preporučljivo ili preporučio bilo podnice profesionalac . Umjesto toga , tu su i druge održive opcije za poboljšanje izgleda vašeg laminatom . Problemi s bojom

Slikarstvo laminat pločice je vrlo obeshrabreni laminata proizvođača i do-it -yourself stručnjaka . Slikarstvo jeproblem zbog načina na laminat pločice su stvorili . Laminat pločice su dizajnirani za proizvodnju glatku površinu koja se opire čips , prljavštine i ogrebotina . Što to znači i da jekat također će odbiti većinu vrste boje kao dobro. Boja se nanosi laminata uskoro čip i kore od površine laminata . Vaš površina će postati ružnija od one koju ste započeli. Postojimala mogućnost , međutim , da su neke vrste boje će se držati na podu .
Postupak Slikarstvo

Ako se osjećate kao da nemaju drugog izbora nego da se boje svoj laminat , možda ćete imati uspjeha s uljanih boja . Uljana boja će se pridržavati bolje laminata premaz na podu . Pobrinite se da koristite dobar primer . Premaz namijenjen za plastične smole ili materijala će također raditi i na laminat . Ono što se pokušava postići jenova površina koja će borbu protiv neke od slickness laminata . Čekati dva dana prije primjene gornji sloj boje ulja . Pustite da se osuši za jedan do dva dana. Nakonboja osuši , dodajte uretansku pečat preko bojom . Sealer štiti boju tragova i smanjit će mogućnost zamjene .
Alternative Paint

Od slikarstva laminat se ne preporuča , što su svoje mogućnosti? Većina proizvođača laminata napraviti korekcije boje olovke koji odgovaraju mrlju svojih laminata pločica . Ispravljanje olovka može se primijeniti na bilo ogrebotina ili čips u laminatom kako bi ih manje vidljiv .

Često pranje poda će također pomoći poboljšati svoj ​​ukupni izgled .

U ekstremnim okolnostima , također imate mogućnost zamjene upropastila pločice novima . Nove pločice obično se lijepe na svoje mjesto nakon uklanjanja starog crijepa .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016076064.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.