# >> Dom i vrt >  >> Home Repair & Maintenance >> slika >>

Kako ukloniti lateks boja s kože

Latex boje obično sadrže plastične smole izrađen od akrila ili polyvinyls . Ovi premazi mogu prekrivati ​​prethodno primijenjen boje , brzo se suše i često vodi topiv . Budući lateks boje su topivi u vodi, čišćenje četke , kapala boja i koža prekrivena bojom je brže , sigurnije i jeftinije . Tu je rijetkopotreba za toksične boje zgrušavanja i čišćenje kista . Upute Screenshot
1

Uvjeriteuslužni potonuti ilistara kanta vode je spreman za upotrebu odmah nakon slikanja , tako da ne bi lateks boja gdje to ne bi trebalo biti . Budite sigurni da je sapun je nadomak previše .
2

Namočite ruke što je prije moguće nakon što ste završili slikarstvo i čišćenje četke . Što prije oprati ,lakše će se ukloniti lateks boja s kože .
3

rlo sapunica do ruke redovito sapun ili pranje suđa . Ponekad prahu deterdžent za pranje rublja radi dobro , jer su granule nude dodatnu snagu za ispiranje .
4

piling snažno nekoliko minuta .
5

isprati i ponoviti kao korake od 1 do 4, na potrebno . Koristite četka za ribanje , ako to izgleda kao da jelateks boja ne dolazi od vaše kože .

Slikarstvo Seal drvena

drvena jekombinacija celuloze , iverja i ljepila pritisne zajedno u obliku čvrstog komada drveta . Materijal se koristi u izradi pokućstva , a kao zamjena za šperploča . Slikarstvo drvena nije poput slikanja čvrstih komada drveta . Odgovarajuće proce

Více >