Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Kako odabrati Unutarnja boja

Painting unutar vašeg doma i odabiru interijera boja jeveliki projekt . Morate pogledati na površini sobi odrediti najbolji tip interijera boje za korištenje . Osim toga , da ćete želite odabrati boju i završiti da koordinira s drugim sobama . I ne zaboravite odabrati boju interijera u boji i boji koja odgovara vašem stilu ! Upute Screenshot
1

odlučiti ono područje u svom domu želite slikati .
2

Odredite štopovršina sobe je izrađena od . Površina će vam dati uvid u pogledu vrste interijera boje trebali kupiti za najbolji cover da određeni površine . Latex boje se mogu koristiti na novi ili postojeći ploča i žbuke , kao i na zidovima . Alkidne boje može se koristiti na golom drva kako bi se bojati , oslikana drveta treba obojati i metal .
3

Odaberite interijera boju koju želite svoju sobu da bude . Home poboljšanje dućana , kao što je Lowe , imaju ogromne unutarnje boje odabire s raznih boja opcije za izabrati iz . Za pomoć , pitajte prodavaonici obrazovan prodajno osoblje kako bi vam pomoći u odabiru vaše unutarnje boje .
4

Odaberite završiti svoje unutarnje boje . Vrste završi uključuju flat , ljuske jajeta , polu- sjaja , sjaj i jasne završi za drva žitarica . Vaš izbor ovisi o području u kojem se slikarstvom . Tradicionalno , zidovi i stropovi su učinili u bilo ravnu ili ljuske jajeta završiti i trim izgleda lijepo s polu - sjaja .
5

Odredite , ako ćete se morati premaz i odaberite jedan . Primer jeprvi sloj i da će ići preko postojeće boje . To će vam pomoćinova boja boja pokrije stare boje boje . Ovisno o tome što dio sobi koju su slikarstvo , vi svibanj ili svibanj ne treba premaz . Tipično , premaz nije potreban za bijeli strop koji se ponovo slikarstvo bijela . Međutim ,zid koji je bio jedan u boji i mijenja u drugu boju će morati premaz .


od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016076214.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.