Kako Starinski promašaj GlazeZid

Antički zidovi imaju bogatu patinu koja prikazuje godina korištenja . Kada pokrenete svoje ruke nad zidovima , možete gotovo sliku stranke , obiteljska okupljanja i druge događaje koji su se dogodili u sobi . Tamna patina dolazi iz prirodnih ulja u ljudskom tijelu , u kombinaciji s prašinom, dimom i desecima drugih elemenata okoliša . Primjena promašaj pogled na zid s bojom i glazura daje starinski izgled koji odgovara bilo povijesni dom u vašem susjedstvu . Pregled, što vam je potrebno
platna platno /drop krpu
Novine pregled, samoljepljiva traka
Primer
valjkom pregled Temeljni premaz pregled Screenshot gornji sloj
glazura
plastičnu kantu pregled bojom miješalicom
gaza
pucketati glazuru pregled
Upute Screenshot 1

Laika platnu platno ili pasti krpu na podu , koji je štiti od izlijevanja boje . Pokrijte strop i sve druge područja koja nećete slikati s novinama . Držite novine osiguran s malim komadima samoljepljiva traka .
2

Nanesite primer na zid s valjkom . Koristite zatamnjena primer ako odaberete tamnije boje boje . Neka primer suho preko noći , i boje na vašem baznom sloju . Neka žbuke suši najmanje dva sata , a do noći , ako rade u vlažnoj području .
3

Kombinirajte četiri dijela glazuru s jednim dijelom bojom u plastičnu kantu , koristeći svoj vrh boje boje . Pomiješajte rješenje zajedno do bilo kakve sjajne pruge nestati. Sjajni pruge ukazuju na glazuru , koji sjedi na površini boje .
4

Boja glazure smjesu na zidovima , rad u jednostavno rukovanje područja . Hrpagaza u loptu , i dok je boja još mokra , nježno osušiti ili tapkajte gaza protiv zida . Gaza uklanja neke gornjem boje , što dajepodručje izgled bujne kože . Nastavite postupak dok ne pokrivaju svaki centimetar zida .
5

Pokrijte zidove s tankim slojem pucketati glazuru , slikarstvo glazuru na zidu . Pričekajte najmanje jedan sat ili dok se glazura osuši i nanesite tanki sloj boje na zidovima . Koristite ili svoju bazu ili gornji kaput , ovisno o vašim željama . Kad slikarstvo , kreću u suprotnom smjeru kao što si učinio s glazurom . Nakon što je sve suši , različite teksture daju zidove puknut i višeslojno izgled , kao što bi se naći u starijim kućama .

Kako da se brinu za spašavanje i kistova

Svi znamo koliko je dosadan to može biti da se preko kist stvrdntuog bojom koja je praktički neupotrebljiv . Evo nekoliko savjeta kako biste osigurali svoje kistova ostati u dobrom stanju , te su spremni za korištenje , kad god vam je potrebno them.T

Více >