# >> Dom i vrt >  >> Home Repair & Maintenance >> slika >>

Razlika između prirodnih & amp ; Sintetička Boja Roller

Primjena novi sloj boje je jedan od najbržih načina da dramatično ažuriraju , osvježiti ili jednostavno promijeniti izgled sobe . Kao i kod većine radnih mjesta , pomoću pravih alata činiprojekt ići brže i daje bolje rezultate . Valjak jevelika mogućnost , jer je jednostavan za korištenje i pokriva puno prostora brzo. Vrsta boje koju koristite može utvrditi da li koristite prirodnu ili sintetičkih vlakana valjak poklopac . Pregled, na bazi vode boje pregled

na bazi vode boje se ponekad nazivaju lateks boje . Bazi vode boje su popularne jer su lako primijeniti , suho brzo , imaju niske pare i vi možete očistiti svoje alate sapunom i vodom . Bazi vode boje su prikladne za život područja koja nisu predmet mnogo zlostavljanja , kao što su spavaće sobe , dnevne sobe i predsoblja . Roller pokriva izrađene od sintetičkih vlakana su najčešće preporučuje za primjenu boje na bazi vode , u skladu s Hardware web stranice Ace .
Uljanih boja

Ulja na bazi boje su izvorno proizvedeni korištenjem prirodnih ulja , kao što je laneno ulje . No, 21. stoljeće uljanih boja se više ispravno naziva alkidne boje , jer su izrađene obično sa sintetičkim smolama , pod nazivom alkyds , umjesto ulja . Ulje - based , ili alkidnu , boje su više nego izdržljiv boje na bazi vode , a može biti prednost u područjima koja se visok promet , kao što su kuhinje i kupaonice , odnosno na trim- djelo . Roller poklopci izrađeni od prirodnih materijala su prednost za nanošenje ulja na bazi boje , prema internetskoj stranici Sherwin - Williams .
Valjak Cover Materijali pregled

Sintetičke valjak pokriva su obično izrađeni od najlon , poliester ili kombinacijom oba materijala . Roller maske izrađene od sintetičkih materijala imaju tendenciju da drže svoj ​​oblik i oduprijeti hasura . Vlakna ne nabubri kada je mokro bojom . Sintetičke valjak pokriva najčešće preporučuju za lateksa ili boje na bazi vode . Prirodna vlakna valjak pokriva obično izrađena od lambswool ili moher . Ove valjak pokriva napraviti dobar posao širenja Alkidne , ili uljanih boja , kao i lakova i mrlje . Prirodna vlakna valjak poklopci imaju tendenciju da nabubri i mat kad se koristi s bojom na bazi vode .
Miješano valjci pregled

Možete kupiti valjak naslovnice koje su izrađene od mješavina prirodnih i sintetičkih vlakana , kao što su i lambswool poliestera . Miješano valjak pokriva kombinirati pick - up svojstva prirodnih vlakana s dugotrajnih svojstva sintetičkih vlakana . Uklopljena valjak pokriva su višenamjenske valjci koji se može koristiti s bilo na bazi ulja i vode - based boje .

Kako Prilagodite skutera Trailer

jet ski prikolice dizajniran da se prilagodi dimenzijama jet ski ili osobne skutera ( PWC ) . Vitlo , kat i osovina sve se može podesiti za sigurno transportirati svoj ​​PWC . Šteta se može dogoditi ako vaš prikolica ne podesi ispravno . Boksovi mora

Více >