# >> Dom i vrt >  >> Home Repair & Maintenance >> slika >>

Kako Paint Kabinet Chocolate Brown

Slikarstvo vlade jejednostavan proces dok radite sve odgovarajuće pripremne radove . Ormari , da li su drvo ili laminat mora biti očišćen i imaju hrapavu površinu , takopremaz i boja će se staviti na ormaru . Korištenje boja je na bazi ulja i primer će osigurati većinu trajan finiš . Klica će također pomoći pokriti prethodni završiti ako je tamniji od čokoladno smeđe boje ste odabrali . Pregled, što vam je potrebno
odvijač
kantu
blagim sapunom
spužva
ručnik
krpu pregled Screenshot Liquid deglosser
boja ladicu
nafte - based primer
4 - inčni kist
nafte - based čokolade smeđe boje
Upute Screenshot 1

Skinite vrata vlade. Uklonite šarke , ručke ili bilo koji drugi hardver s odvijačem . Postavite hardver stranu .
2

Napunite kantu s toplom vodom i blagim sapunom kućanstva . Obrišite kućište i vrata kabinet s sapunici pomoću spužve . Isperite spužvu i obrišite kućište ponovno isperite. Osušite ga s čistim ručnikom .
3

Natopite je krpu s tekućim deglosser . Obrišite niz kabineta i vrata kabinet s deglosser ; ostavite da se osuši prema uputama paket .
4

Ulijte jedan premaz na bazi ulja u ladicu boje . Koristite 4 - inčni kist primijeniti jedan sloj na primer u kabinet , s početkom u vrhu ormara i raditi prema dolje . Koristite čak , preklapaju udaraca .
5

Boja vrata kabineta s premazom. Akovrata ima okvir ili nakošenja dizajn , početi u sredini vrata i raditi do ruba . Ako ne, početi na vrhu vrata i raditi na dno .
6

Nekapremaz osuši prema uputama paket . Dok se suši , isprati kist i boje ladicu i pustiti ih osušite na zraku .
7

Nanesite prvi sloj uljnoj bazi čokolade smeđe boje na ormare i vrata , koristeći istu slikarsku tehniku ste koristili primijeniti premaz . Neka boje suha i nanesite drugi sloj za tamnije smeđe čokolade završiti .
8

Nekadrugi premaz suh 48 sati . Ponovno instalirajte šarke i hardver i vratite vrata .

Kako Procijedite Paint starim najlonkama

Koristite stare najlonke naprezati krhotine i drugih stranih tijela iz bojom . NAPOMENA mudrima : Uvjerite se da su najlonke su doista stari prije nego što ih uništiti bojom . To je ono što vam je potrebno starih najlonske čarape Pretraživati ​​samo

Více >