Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Kako Paint Hodnik Blue

< p > Želite li slikati hodnik u svoj dom kako bi se slagala plave okolne sobe ili osigurao oštar kontrast ,proces to je uvijekista . Prije nego što ulijte se boje , potrajati neko vrijeme da se temeljito pripremiti površinu kako bi se osigurala kvaliteta završne obrade i malo na putu nered . Ovisno o boji i brand boje koje ste izabrali , možda ćete morati slikati nekoliko slojeva duž hodnika . Pregled, što vam je potrebno pregled odvijač
slikarskog trakom pregled Drop krpe pregled Primer < br >
boja ladica pregled Roller
kistom
Upute Screenshot 1 < p > Posjetite boje trgovine i skupljati više plave boje uzoraka u različitim nijansama i bojama . Uzmi uzoraka doma i pogledati ih u hodniku namjeravate slikati plavo . Samo gleda na swatchevima u boje trgovini neće vam dati točnu predodžbu o tome kako se boje pojavit će se u vašem hodniku .
2 < p > Uzmite u obzir nekoliko čimbenika o slikarstvu hodnik plava . Ako već imate ukrase za hodnik , odaberite plavu koji odgovara izravno ili je u istoj boji kao i nepca ukrasa . Razmotrite situaciju rasvjeta u hodniku ; Akoprostor ima prozore i obilje prirodnog svjetla , možete si priuštiti da koristite tamniju nijansu plave . Akohodnik je tamno , kao što je podrumski hodnik ,svijetlo plava pomoći će uljepšati prostor . Osim toga , biraju se koristiti svjetlije blues s uskim prostorima . Tamne blues često su prikladni u širokim hodnicima .
3 < p > Uklonite sve svjetlo prekidače i utičnice pločice u hodniku s odvijačem . Uklanjanje ove stavke je brže nego snimanja oko njih ; jednom kad ih uklonite , možete slikati sve do njihovih rubova s lakoćom .
4 < p > Nanesite slikarsku vrpcu zajedno bilo obloge u hodniku da ne želite slikati . Tipično , trim staze duž dnu zidova i oko vrata i prozora . Neki domovi su smanjiti na vrhu zidina , previše. Slikar je vrpca trebala buba protiv ruba obloge i pritisne čvrsto .
5 < p > Mjesto ispustite krpe na podu kako bi se spriječilo premaz i boju od kaplje . Možete kupiti slikarskog ispusti krpe na boje trgovinama ili koristiti stare plahte ili zavjese za posao .
6 < p > Napunite ladicu boje s primera and roll valjak u ladicu dok ne pokupi upaljač . Proces temeljni je posebno važno akohodnika ima tamnu boju postojeće ili akonijansu plave koju ste odabrali je svjetlo . Ako namjeravate slikati plavo -crne nijanse , primjerice , ova tamna boja će raditi s minimalnim ili nikakvim priming , bez obzira na postojeće boje zida . Roll valjak , tako daprimer ne kaplje i nanesite temeljni premaz za zidove . Koristite kist za primjenu premaz na područjima uz obloge koje se ne mogu lako doći do s valjkom . Pustite da se osuši za duljinu vremena navedenog na konzervi i nanesite drugi sloj , ako je potrebno . Očistite boja pladanj , valjak i kist .
7 < p > Ulijte plavu boju na ladicu boje i nanosimo valjkom i četkom na isti način na koji možete primijeniti na primer . Pustiteda se osuši boja određenu duljinu vremena između slojeva i primijeniti dodatne kaputi , po potrebi . Tamnijeboje , manje kaputi , trebat će vam . Svjetlo boje često zahtijeva nekoliko slojeva .
8 < p > Ponovo svjetlo prekidače i utičnice tanjure kadplava boja je potpuno suha i uklonite slikarsku traku . Popravite sva područja oko trake s tankim kistom i ukloniti ispusti krpe .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016130251.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.