Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Koje boje boje Trim za korištenje sa sivim zidinama

< p > Trim u odnosu na uređenje interijera jepojam koji se može primijeniti na kat i stropne letvice , okviri vrata i prozora . Neki ljudi kada se slika u neutralne boje kao što su siva može odlučiti za šarene naglasak u svojoj sobi primjenom različitih boja na trim. Od sive utakmice s većinom boja , imate mnogo kombinacija boja na raspolaganju .
Koordinirati pregled < p > Ukrasite po postojećem dekor svoje sobe . Pod pretpostavkomsiva boja podudaranje s postojećim namještajem , odaberite boju iz vašeg dnevnog boravka zavjese , kauč ili drugih komada namještaja koristiti kao boja obloge . Koordinata boje u svoju sobu i ugraditi jednu od boja u sobi , kao što su vaše ukrasne boje . Izvlačenje boju iz svog područja tepih može ići lijepo kao akcent na zidovima. Ne zaboravite da je siva , ovisno o sjeni , odgovara s većinom boja .
Sjeni Graya Netlogu < p >uobičajena boja ukrasi ideja je odabrati kontrastne nijanse sive kao obloge . Za tamnije sive zidove ,svjetliju nijansu iste boje mogu dodati osjećaj okvira za vrata i windows.This je jedan od lakših načina da se koordiniraju varijaciju u opremljenosti i zidnu boju . To stvara profesionalni izgled bez da ste ispočetka glavu oko toga što kombinacije boja koje možete izabrati .
Bijelci
< p > Ne postoji samo jedna nijansa bijele. To jenajopsežnija boja na karti boja . To može biti nešto zatamnjena mnoge načine za pružanje suptilnu ugađanje u stavu za svoj trima umjesto čistu bijelu boju . Iako je za tamne sive zidove , bijeli jesuper boja obloge , jer to će učinitiboravak pojaviti veći i stvarno nadopunjuju taj tamni ugljen siva na zidovima . Off - bijelaca s blagim nijanse prema boji vašeg namještaja dnevnog boravka je još jedna mogućnost .

Tamne boje pregled < p > Na zidu sa svijetlo sivoj boji , tamno naglaskom na trim može biti ono što vaš boravak stvarno treba . Tamna šljiva boji obloge će ići lijepo s svijetlo sivoj zid . Dodaj šarene područje tepih uz naznaketamno ljubičasta nadopuniti okvir . Sivo - plave boje kao što je kadetski plava može bitisuptilniji pristup za tamnije obloge na svjetlo zidu . Tamnije obloge protiv tamno sive zid učinit ćeboravak pojaviti manji .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016130252.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.