Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Kako Hladno vrijeme utječe na sušenje boje

? < P > Primjena boje u hladnim uvjetima može imati značajne implikacije na ishod boje projekta . Bez obzira na vrstu boje koristi ili samog projekta ,mješavina niskim temperaturama uz nanošenje boje dovodi do problema ; je li problem manifestira kao površinskih nesavršenosti , ili se nisu odmah vidljive , nanošenja boje u hladnim temperaturama ugrožava integritet proizvoda , te će dovesti do smanjenja života i izvedbu boje .
Viskoznost pregled < p > Kako je temperatura boje kapi ,dosljednost boje zgusne . Gusta boja može biti neugodan za raditi, jer zaglađuje na u teškim slojem . Gusta , teška boja može odražavati tragove kista , je osjetljiv na progib i može negativno utjecati na proces stvrdnjavanja.
Površinskih nepravilnosti Screenshot < p > Niske temperature dovesti do težih boje da kada se primjenjuje , može rezultirati u različitim pitanjima površine . Teksture ilividno brušenog finiš može pojaviti kada se nanosi kistom . Hladno boja koja je valjani na često rezultira u površini koja sadrži mjehuriće zraka i točkastim vrhova . Zbog niske temperature utječe na elastičnost površine boje , zoveboja film , prekidi i pukotine na površini boje se također može pojaviti .
Adhezijska
< p > Boja sadrži lijepljenje tvar koja reagira na toplinu i pomaže boje da se pridržavaju podlogu . Kadpovršina je hladno,kemijske veze sredstvo često nije pravilno aktivirana , i umjesto pridržavaju površine projekta ,boja je zapravo suspendiran ili pruži po površini . Rezultat nedostatka pridržavanja jeboja koja neće ispravno izliječiti na površinu , ali će se s vremenom otvrdne do određenog stupnja u suspendiranom stanju . Struktura boje će biti ugrožena , aboja će na kraju čip i pahuljica daleko .
Sušenja pregled < p > Boja se suši nijeisto što i sušenja boje . Sušenje jeproces u kojem se isparavanjem vode izvađen iz boje i zauzvrat ,boja stvrdne . Otvrdnjavanje se kemijska reakcija koja aktivira veziva u boji koja prianja boja na površinu koja se proizvodi i obojana film boje , ili površinu boje . Niske temperature ometaju proces stvrdnjavanja. Ona usporava suhu vrijeme i zabranjuje potrebnu toplinu za proizvodnju kemijske reakcije potrebne za aktiviranje veziva . S vremenom , boja koja se primjenjuje pri niskim temperaturama može izliječiti , ali to ne može u potpunosti izliječiti ili može izliječiti nepropisno , što je rezultiralo oštećenom film boje koji može biti neatraktivna i pružiti lošiji od vlage.
< br >
od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016130256.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.