# >> Dom i vrt >  >> Home Repair & Maintenance >> slika >>

Kako Paint Brick Kamin S trošne Potražite

trošne cigle ima grubu vanjštinu koja pokazuje trošenje i suza na svaku ciglu . Čipovi i oštećenja na cigle pilinga daleko noviji slojeva boje , što otkriva i druge boje boje i izvornu nijansu cigle . Dokle god imate boje i nekoliko alata , možete dati svoj kaminom isti trošne izgled . Koristite više boje boje da imaju realnu cigla izgled i lagano tjeskobu svaki sloj boje . Pregled, što vam je potrebno pregled citrat čišći
četka za ribanje pregled starih krpa pregled obojeni premaz

valjkom pregled kist
dvije neutralne boje boje Screenshot Fino brusnim papirom
Upute Screenshot 1

Očistite ciglu s citrat za čišćenje , također poznat kao TSP . Utrljajte čistač na opeke s ribanje četkom i isperite ciglu sa slatkom vodom . Umočite četku za ribanje u slatkoj vodi i obrišite preko opeke . Utrljajte kamin sa starim krpama i neka suho preko noći .
2

Boja kamin s primer zatamnjena istoj boji ili slične boje kao izvorne opeke . Na primer maske bilo čips ili druge vrste manjih oštećenja opeke . Nakon slikanja s valjkom , premazati sva područja koje ste propustili ili manjih područja s kistom .
3

Pick dvije neutralne boje , kao što su kreme ili rđe . Odlučite se za svjetlije nijanse koje pokazuju znakove vremenske uvjete ili otežavajući bolje od tamnijih boja . Boja najlakši hlad na ognjištu , a nakon što se prvi sloj osuši , dodajte drugi sloj .
4

Pijesakkamin jednom od boja osuši . Nježno trljati papirom preko površine cigle i koristiti veći pritisak na rubovima opeke . Više pijeskakamin ,više trošne to izgleda na kraju .
5

Nanesite svoju drugu boju boje na vrhu kamina . Nakon što se boja osuši , prebroditi završiti s više brusnim papirom . Obrišite cigla prašinu i nanesite završni sloj boje . Ako želite više trošenje na ognjištu , a zatim pijesak više boje off završnog sloja .

Kako Edge Zidovi

Jedan od najmanje popularnih aktivnosti kada slikarstvo zidove uključuje nanošenja boje na dio zidina koji se naslanjaju na strop, prozora, vrata i letvice . Slikarstvo tehničara nazvati taj proces rezanja u. Nema moderne dan Gizmos postoje da biol

Více >