Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Rolling vs. Četkanje visokog sjaja boje na zidu

< p > visokog sjaja boje raditi i na zidovima u high - prometne površine , jerboja je više otporna na prljavštinu i ostatak nakupilo . Visokog sjaja tekstura također dodaje dramatičan i njegovan izgled ako se primjenjuje ispravno . Visokog sjaja boje najbolje rade na ravnim , glatkim zidovima s nekoliko slojeva žbuke tako da nema nepravilnosti i grube teksture pokazati kroz . Ikist i valjak su prikladne za primjenu u različitim okolnostima . Screenshot Kad četke su najbolje pregled < p > Četke rade dobro za detaljne područjima kao što su uglovima i pukotinama . Iako to ne čine većinu zida , četke su važni u primjeni zidnu boju u blizini vijenaca , oblikovanje i baseboards . Za visokog sjaja boje , četke s prirodnim vlakna rade najbolje kako bi se postigla glatka i teče primjenu boje na bazi ulja . Detalj četke sa zaobljenim rubovima raditi i za gladak završiti u kutovima i sitnih područjima .
Kada koristiti valjci pregled < p > Valjci se obično koriste za većinu zidnog slikarstva , osim u detaljima i rubovi . Iako najlon i poliester valjak pokriva raditi i za lateks boja , visokog sjaja prijava ide najbolje s naslovnice izrađene od prirodnih vlakana , poput četke . Vuna i moher su uobičajeni materijali koji se koriste . Međutim , ako se bojite često i želite zadržati valjak za druge projekte koji zahtijevaju ne- bojama na bazi ulja , uklopljena pokriva izrađeni od sintetičkih i prirodnih vlakana , tako da su oni kompromis između korištenja za visokog sjaja slikarstva i svestranosti . Moher nudi glatku visokog sjaja zahtjev jer pokupi i primjenjuje najviše boje odjednom.
Praktičnost
< p > četke i valjci su i praktični ako se koristi zapravilno svrha . Većina 9 - inčni valjci raditi puno bolje za oslikavanje zidova velikih ravnomjerno u kratkom vremenu nego četkom . Četke zahtijevaju hunching , čučeći , dosežu i do - bliskom aplikacije , dok valjci vam omogućiti da se prijave u otvorenim pokretima . Međutim , čak i manji valjci dizajnirane za trim i pojedinosti ne može dobiti što više pokrivenost kao četkomiste veličine . Također imate veću kontrolu nad četkom .
Tehnika
< p >kvalitete visokog sjaja zid u velikoj mjeri ovisi o slikarskom tehnikom , je li ona koristi kistom ili valjkom . Visoki sjaj zahtijeva svjetlo i kontrolirano ruku pojaviti tako da nema četkom ili valjkom maraka . Slikar moraju biti oprezni primjenjivati ​​čak i pritisak u cijelom procesu , tako jedno područje ne čini više zasićena od drugog . Pravilno brušenje i temeljni su nužne , a svaki sloj mora biti dopušteno da se dobro osuši prije nego što se kreće dalje.

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016130262.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.