Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Kako Paint svoj ​​podrum kameni zid

< p >podrum kameni zid može postati ružan mrlje i oštećenja vode , zahtijevaju sloj boje za brtvljenje površine i spriječiti daljnje curenje . Budući da je površina podruma zid ispod razine tla , odabrati boju posebno formuliranu za ispod razreda uporabu . Uz pravilnu pripremu i pravilan boje proizvoda , možete slikati svoj ​​podrum kameni zid vratiti svoj ​​izgled i držati ga vodootporan . Pregled, što vam je potrebno
klora
kanta
kiseline
solna žičanom četkom
soda bikarbona
Dropcloth
Boja držati pregled betona hidroizolacije boje pregled, 4 - inčni najlon- poliestera kist
Upute Screenshot 1

Operite kameni zid prije bojanja za uklanjanje plijesni i plijesni . Pomiješajte 3 dijela vode i 1 dio klora u kantu . Operite površinu kamena s bjelilo rješenje i temeljito isperite vodom . Dopustizid da se osuši .
2 < p > Ukloni cvjetanje iz kamenog zida , ako je potrebno . Procvjetavanje pojavljuje kao kristalizirati bijele soli koja se suši na kamenoj površini . Pomiješajte 4 dijela vode i 1 dio solna kiselina u kantu i pročišćavati kamenu površinu žičanom četkom za uklanjanje kristala . Pomiješajte 1 1/4 litara vode i 1/4 kilograma sode bikarbone u kantu i primijeniti ovu neutralizirajući tekućinu na kamenom zidu nakon solna kiselina . Isperite zid i pustite da se osuši .
3 < p > Pokrijte poda s dropcloth .
4 < p > Miješati boje i sa štapom boje . Stavite kist i nanosimotanki , čak sloj preko kameni zid . Staviti čekinje kista u pukotinama zida pažljivo kako bi se osigurala potpuna pokrivenost . Boja cijeli zid i dopustitiprvi sloj da se suši oko tri sata .
5 < p > Nanesite drugi sloj boje koristeći istu tehniku ​​kao i za prvi sloj . Dopustitedrugi sloj da se suši najmanje šest sati prije nego što dira zid .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016130264.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.