Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Kako Gaze Paint Off Oak Kabineti

< p > To je moguće ukloniti boju iz stare hrastove namještaja i ormara , pa čak i refinish ih s prekrasnim mrlje . Ovaj zadatak će potrajati nekoliko dana i zahtijeva strpljenje , ali nije tako teško ili zastrašujuće koliko se čini da se osjećaju . S pažnjom , vremena i dobre sigurnosne mjere , možete skinuti boju od od hrastovih ormara i vratiti ih na svoje najljepše , prirodne hrastovine završiti . To nije skupo da to učini , aljepota ormarića će vas više nego nagraditi za rad nekoliko dana . Pregled, što vam je potrebno pregled Wide kit knifeNarrow špatulom ili stare maslac knifeSteel woolOld ragsBucket od waterPaint thinnerOld paintbrushNewspaper , stara cerada ili plastične sheetingEye gogglesNeoprene rukavice pregled Screenshot Upute Screenshot 1 < p > Odaberite vrijeme kada možete dovršiti ovaj projekt na otvorenom . Proljeće i ljeto kada jevrijeme toplo i suho su najbolje , i jesen , ako imate otvorenu štalu ili natkriveni trijem dovoljno velik da napusti hrastova ormara preko noći . Ovaj projekt je neuredan i pare u odstranjivača boje su loše za disanje . Ostale potrebne sigurnosne mjere uključuju oka naočale, vodootporne rukavice - neoprenska su najbolje - i duge rukave
2 < p > Trgovina za ekološki prijateljski boje striptizeta . . Uz rastuću zabrinutost zbog globalnog zatopljenja i okoliša ,razne eko - friendly proizvodi razvijeni su da su jednako učinkovita kao i više toksičnog sorte . Dok je manje opasan , to je još uvijek preporučljivo raditi u dobro ventiliranom prostoru .
3 < p > Raširena novine, plastičnu foliju , ili čak i stari TARP . Stavite hrastove ormare na naslovnici prizemlju . Slijedite upute Boja striptizeta proizvođača za primjenu proizvod na svoj hrastovih ormara . Kada završite , morat ćete pustitiproizvod sjesti za kratko vrijeme , vjerojatno 5-20 minuta .
4 < p > Kad se vratite nakon određenog vremena , od vas će najvjerojatnije vidjeti boje na kiselo ormari . Nošenje svoje rukavice i zaštitne naočale , uzeti kit nož i pažljivo struže daleko boje . Ako se neki boje još uvijek zaglavi na ormaru i teško ukloniti , ne koristite silu ; mogli oštetiti hrastov ormar . Umjesto toga , nanesitemalo više maknuti . Kao uklanjanje može ispariti , možda ćete morati nastaviti primjenjivati ​​dok radite . Nakon uklanjanja većine boje sa špatulom , trljati hrast s čeličnom vunom da struže daleko male komadiće ostataka boje .
5 < p > Ako vaša hrastovi ormari imaju sviđa detaljima , koristite uži kit nož , ili čakstara maslac nož , nježno ukloniti boju s ivica i pojedinostima . Uzmite si vremena i rada pažljivo ; Krajnji rezultat će biti dobro vrijedi vaše napore , a vi sigurno ne želite ispočetka hrasta ormarića . Koristite čelične vune , a zatim stari krpu kako bi vam zbrisati labave boje nakon struganja .
6 < p > Ako imate tvrdoglav mjesto na vašim ormarima i ne može se činiti da se sve boje , također možete pokušajte porinuće krpu u razrjeivač i trljanje da je na teškom licu . Izvatkom krpu u kantu vode nakon upotrebe . Isperite mjesto na hrastu gdje se primjenjuje razrjeivač.
7 < p > Tanke neke čiste boje striptizeta s vodom i nanesite sa starim kistom i obrišite krpom . Ovo je kako bi se osiguralo da uklonite sve otrcane boje . Dopustite svojim hrasta ormari da se osuši u hladu .
8 < p > Skupite i raspolagati stare novine s sastružu boje . Isperite sve svoje alate temeljito u hladnoj vodi .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016130268.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.