Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Boja neće držati drvenih obloga

< p > Slikarstvo preko drvenih obloga može ažurirati umorno sobu , ali proces nije tako jednostavan kao samo slikarstvo zidove . Akopovršina drva nije dobro pripremljena ,boja se neće držati . Brušenje , čišćenje i premazivanje su kritični koraci u slikarstvu drvenu lamperiju uspješno . Preskakanje ove korake je običnouzrok ljuštenja boje kasnije , i udvostručuje svoj ​​rad na kraju , jer za popravak ćete morati pijesak i prefarbati .
Brušenje pregled < p > Većina oplata je obložena sa sjajnim premazom na štite drvo . Iako stariji oplata može izgledati kao da su izgubili svoju završnu obradu , često postoji joštanak sloj preostalo . Boja i primer neće pridržavati ovog premaza , kako bi spriječili probleme kasnije , pijesak obloga prije bojanja . Koristite finim brusnim papirom kako bi se izbjeglo dubljenje drva, pijesak cijeli zid , pazeći da uklonite sve tragove sjaj . Isperite prašinu i prljavštinu s vlažnim ručnikom .
Čišćenje
< p > obloga mora očistiti prije bojanja . Čak i ako ste premazati ,nečiste površine neće dopustitiboja pridržavati . Starije obloga osobito može izgledati kao da su izgubili svoj ​​sjajni finish , ali još uvijek ima slojeve prašine , masnoća i ostalih materijala koji se boje neće držati. Operite cijeli zid pomoću sapunicu i dobro isperite . Za obloga u područjima kao što su kuhinje , gdje se mast može izgraditi, koriste citrat čišći .
Temeljni premaz
< p >premaz klice ne samo da pomaže da se izbjegne više kapute boje , ali to daje svoj ​​najbolji kaputi idealnu površinu da se pridržavaju . Pravo primer je također kritično za posao . U idealnom slučaju ,ulje primer je najbolje za oblogama , jer pruža mrlja blokiranja i da će se pridržavati većini površina . Međutim , bez odgovarajuće ventilacije , te klice mogu biti jaka mirisa . Bazi vode ili lateks početnice će također raditi , ali koristite uretansku - modificirani akril ili one označene kao mrlja - blokiranje za najbolje rezultate . Oplata se mora temeljito očistiti kada koristite lateks početnice . Pratite premaz s najmanje dva sloja kvalitetne boje .
Praznine, rupe i pukotine Screenshot < p > praznine gdje su plahte koje ostanu susret , rupe, pukotine i drugih nesavršenosti su često otkrila nakon usisavanja . To ne bi trebalo ignorirati iliboja može početi ljuštiti u tim područjima . Prije slikarstva , brtva nesavršenosti i popuniti rupe . Pijesakzatvorene pukotine glatka i ostaviti ga da se dobro osuši prije nanošenja boje .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016130269.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.