Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Slikarstvo Više Stari Lakirano drvo

< p > obiteljske dragocjenosti, buvljacima i štedljivost pohranjuje sve su izvrsni izvori za lakiranog drva namještaj s karakterom . Kuće s laknih parketa i vrata također nose šarm naći u bilo antičkom . Nažalost , lakova se ne može uklopiti u vaš ukrasne shemu . Slikarstvo preko starog laka zahtijeva jednu posebnu pozornost :boja mora biti ulja ili lateks - based . Bazi vode boje neće pridržavati drva prethodno lakirane s bojom na bazi ulja . Ulje dospije duboko u drvo i ne može biti oduzeta . Osim ako ste sigurni da jelak na drva je na bazi vode , nikada ne koristite boje na bazi vode preko starog laka . Pregled, što vam je potrebno
Wood Cleaner pregled, spuzvicu za ribanje
Shop - VAC s vlaknima privitkom
lateks ili nafte - based primer
lateks ili uljanom bojom na bazi
Upute
1 < p > Operite drva s drvom čistač posebno formuliran za uklanjanje voštana ostatak . Koristite spuzvicu za ribanje pročišćavati drva .
2 < p > Pijesakdrveta pomoću 100 - pijesak papir kako biste uklonili brtvljenje i otvoriti drva žita . Cilj nije da se svuku lak , ali kako bi se uklonile brtvila . Područja dalje obuhvaćeni poliuretana ili drugim tvrdim brtvljenje osjećat će se podigao u odnosu na okolne šume . Koristite blok Sander ili električni Sander za velike projekte i rota Sander za pomicanje rad , rezbarije i okrenuo noge ili vretena .
3 < p > Vacuum površinu drva s vlaknima vezanosti za uklanjanje sve prašinu .
4 < p > Paint površinu drva s latex- ili nafte - based temeljnog premaza za brtvljenje drva . Temeljni premaz također vam omogućuje da vidite kakoće reagirati boje za drvo . Ako se ne lijepi , obrišite koliko boje što je više moguće dok je još mokra i pijesak ponovnopodručje .
5 < p > Dopustite da se osuši 24 sata . Pregled < br > 6 < p > Pregledajte površinu drva . Napomena bilo područja drva , gdjeboja je i dalje ljepljiv ili je formirana mjehurića , dok sušenje . Struže ili obrisati svakoga vlažnog ili oštećen bojom i pijeska područje ispod boje ponovno prije reapplying primer .
7 < p > Nanesite željenu boju boje .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016130273.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.