Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Kako Paint strop s bojom Stick

< p > Slikarstvo je tvrd posao, pogotovo kada ne mogu doći do površine koju pokriva , kao što su stropovi . Slikari , međutim , redovito koristite boje štap , koji se protežeduljina valjka da bi mogli slikati teško pristupačnim stropove . Korištenje boje štap traje nekoliko trenutaka da se koristi za , ali na kraju posla , što će vaš najbolji alat na platnu uzeti u obzir .
Upute Screenshot 1 < p > Pripremite sobu za naslikao stavljanjem pad krpe dolje i snimanja off rubove stropa i zidova .
2 < p > Pripremite se za slikanje stavljanjem na stare odjeće i zaštitu za oči , jer slikarstvo strop obično znači boje pada u lice . Također , nositi šešir , tako da ne bi boje u kosi .
3 < p > Pričvrstite štap na svoj valjak . Obično izvrće na valjak . Bez boje na valjku , pobrinite se da možete udobno do stropa s nogama u potpunosti na podu .
4 < p > Roll valjak naprijed-natrag na strop bez boje na valjak . Jedan od vaših ruku trebao bitipar metara iznad druge strane na štap s donje strane oko 6 inča od kraja palice . Premjestiti svoje ruke u suprotnom smjeru, takovaljak kreće glatko natrag i naprijed prema stropu površini .
5 < p > Paint rub stropa s kistom dok stoji na ljestvici . Napravite 3 metra granicu oko stropa s bojom . To vam omogućuje da se ne baviti rubovima stropa .
6 < p > Stavite svoje boje u roller ladicu i umoči svoj valjak u ladicu . Uvaljati ga na umišljen dijelu ladice dobiti višak boje off valjka .
7 < p > Obojite strop u dijagonali , cik -cak potezima . Ponovno Boja površinu s dugim, ravnim potezima tako daje površina čak i sa bojom .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016130278.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.