Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Popravak male pukotine & amp ; Slikarstvo drvo ulazna vrata

< p >Ulazna vrata izražava osobnost vašeg doma , i ispucala drva šalje potpuno pogrešnu poruku . Zato je važno da se popraviti pukotine i pobrinite se da ne dolaze opet pomoću dugotrajan zaštitni premaz . U isto vrijeme , važno je zapamtiti da boje ne samo da štiti , ali i uljepšava . Ovaj projekt pruža vam priliku ne samo da bi vaša vrata novi izgled , ali opet i stvoriti atraktivan novo lice za cijelu kuću . Pregled, što vam je potrebno
žičanom četkom pregled Water - based drva punila < br > 2 - inčni špatulom pregled Alkidne primer
180 brusnim papirom
# 0000 čelične vune jastučići pregled Jednokratni kist
akril - lateks vanjske boje pregled, visoke kvalitete kist
Upute Screenshot 1

Scrape preko rubova bilo malih pukotina na drvenim ulaznim vratima pomoću krut žičanom četkom kako biste uklonili sve oštre rubove ili vrhove . U isto vrijeme , koristite četkicu za uklonite sve tragove boju s vrata .
2 < p > Presstanki sloj vode na bazi drva punila u svaku pukotinu , pomoću 2 - inčni kit nož . Ostavite mali humak punila iznad površine drva , jer će mnogi od drva punila smanjivati ​​jer se osuši . Čekati dva dana i 180 - koristiti brusnim papirom za uklanjanje većinu viška punila nakon što se osuši . Poljskizahvaćena područja rumenilo na drva korištenjem # 0000 čelične vune jastučić .
3 < p > Spot premijer je skrpan područja s jedne alkidnog vanjske primer pomoću jednokratnu kist . Alkidni premaz jepreferirani izbor , jer to obavlja dobro kad se odnosi na najširem različitim površinama . Nakonpremaz osuši , stare pukotine ne bi trebao biti vidljiv . U mnogim vremenskim uvjetima ,alkidni premaz će se osuši na jedan do dva sata .
4 < p > Nanesite Alkidne vanjski premaz na cijelu površinu vrata kako bi se uklonili rizik od neravnog prianjanja . Budite sigurni da premijera sve zamršene detalje vrata je koso prešanja . Pustite da se jedan do dva sata da se osuši prije prelaska na sljedeći korak .
5 < p > Nanesite dva sloja 100 posto akril - lateks bojom , koristeći kvalitetnu četku chinex - vlakana . Akrilna - lateks boja će zaštititi vrata i vjerojatno će to čuvati od pucanja . Visokokvalitetni kist će minimizirati rizik da vaše potezima kista će biti jasno nakon što je lak osuši . Počnite slikarstvo na vrhu vrata , slikarstvo bilo vrata panele od vrha do dna kao što ide , dok se dorada na donjoj strani vrata . Odaberite ljuske jajeta, polu - sjaj ili sjajni sjaj kako bi se osiguralooslikana površina kasnije može oprati sigurno.

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016130283.html

autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.