Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Slikarstvo lakiranog Pine kredenac

< p > lakirano borove ormarića može učiniti vaše kuhinje pojaviti zastarjela . No, umjesto da ih iščupam iz te ih zamijeniti , možete preuzeti na do-it - yourself vikend projekt i prefarbati ih . Repainting lakirani ormari se razlikuje od stavljanja svježe kaput na oslikanim ormarića , međutim , budući da prvo mora ukloniti lak kako bi za novi sloj boje da se drže i ne imati stvrdntuog na izgled . Pregled, što vam je potrebno
odvijač
Plastična vrećica za pohranu
Drop krpu pregled Slikar je traka pregled tkanina maska ​​pregled Sigurnosne naočale pregled, Latex rukavice
Osvježivač za pregled, uklanjanje boje pregled < br > Plastični kit nož pregled 120 - brusnim papirom
TSP ( trinatrijeve fosfat ) pregled, ručnik
Primer
valjkom
Boja ladicu pregled 2 - inčni kist
Semigloss slikati željenu boju
upute
Priprema pregled 1 < p > Skinite vrata ormara i ladice iz okvira pomoću odvijača ili napajanja bušilicu . Postavite hardverske komada u plastičnu vrećicu za čuvanje.
2 < p > Uklanjanje stavke iz countertops, ormara i ladica i postaviti ih daleko od slikarstva području. Stavite kap krpu na pod i countertop područja pod ormara , kao u dobro ventiliranom prostoru , kao što su leđa vrt ili garaži . Postavite vrata ormara i ladice na pad krpom u dobro ventiliranom prostoru . Tape izvan područja gdjeokvir vlada sastaje zid s 2 - inčnim - širok pojas slikara trakom .
3 < p > Nosite masku za lice , sigurnosne rukavice i zaštitne naočale kada radite s lakom za uklanjanje zbog jakih kemijskih sredstava . Nanesite tanki sloj laka maknuti na površinu okvira , vrata i ladica ormara koriste mali kist . Uklonite lak samo s jedne strane od vrata ormara u isto vrijeme . Dopustitemaknuti laka sjediti za vrijeme navedenog na uputama proizvođača , koje obično u rasponu od 15 do 45 minuta . Lak će početi mjehur kaomaknuti počne raditi .
4 < p > Strip je lak iz kabineta površina pomoću plastične kit nož . Akolak ne dizati lako , dopustitimaknuti da ostanu na dodatnih 10 minuta . Neki ormari zahtijevaju dvije aplikacije za uklanjanje boje prije svega od laka je oduzeta .
5 < p > Pijesakpovršina ormara pomoću 120 - brusnim papirom ukloniti bilo kakvu dodatnu lak , pa čak i izvan površine drva .
6 < p > Operite površine čisto s otopinom tople vode i trinatrijeve fosfata ( TSP ) . Pomiješajte TSP u skladu s uputama proizvođača . TSP jeheavy - duty čišćenje naći u trgovinama hardverom pored boje . Dopusti ormara da se osuši .

Slikarstvo
7 < p > rolu na tankom sloju od primera pomoću valjak . Za rubova i teško dostupnih uglova , nanesite premaz pomoću 2 - inčni kist . Dopusti ormari da se osuši preko noći.
8 < p > Koristite semigloss lateks boje u boji po vašem izboru slikati ormarića . Semigloss boja je najbolje za ormare zbog svoje trajnosti , lakoće za čišćenje i otpornosti na plijesni i plijesni u velike vlage područjima kao što su kupaonice i kuhinje .
9 < p > Dopustite ormara da se osuši preko noći prije reattaching hardver i instaliranje vrata i ladice .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016130289.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.