Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Kako ukloniti lak za kosu iz oslikanim zidovima

< p > To je lako zaboraviti na zidu iza vas kada se primjenjuju lak za kosu . Nakupljanje jetrn u oku , međutim, i može biti teško ukloniti . Ako se ostavi na mjestu , lak za kosu postupno može jesti kroz boje na suhozidom ispod . Hairspray se često koristi za čišćenje boje i tinte mrlje , ali ne treba na zidovima . Ovisno o laka koji koristite , imate izbor metode koje mogu pomoći vratiti svoje oslikanim zidovima njihovom izvornom izgledu . Pregled, što vam je potrebno pregled Soft krpe pregled Tekući omekšivač

sprej bocu
Upute Screenshot Stan Bojanje pregled 1 < p > temeljito Namočite čistu , mekanu tkaninu s toplom vodom i ocijedite ga dok ne bude gotovo suha .
2 < p > Utrljajte tkaninu preko površine zida prekriven laka za kosu . Budite oprezni da ne pritisnete prejako kao što možete trljati daleko boju .
3 < p > Ponovite sve dok lak za kosu u potpunosti uklonjen . Možda ćete morati navlažite krpu nekoliko puta kako bi u potpunosti ukloniti lak za kosu .
Ostali lakova Screenshot 4 < p > Pomiješajte jedan dio tekućine omekšivač i dva dijela vode u sprej bocu . < br > pregled 5 < p > dobro protresti kombinirati i sprej smjesu izravno na lak pokrivena zid . Nekarješenje sjesti za nekoliko sekundi da ga početi raditi .
6 < p > Obrišite površinu lagano čistom krpom i nastaviti sve doklak za kosu u potpunosti uklonjen .
7 < p > Navlažite drugu krpu u vodu i utrljajte preko područja kako bi uklonili ostatke omekšivač .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016130290.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.