Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Kako napraviti drvenih obloga na Wall izgledaju kao Drywall

< p > U jednom trenutku , drvena oplata jenorma u izgradnji kuće . Baremden će dobiti tretman ovog tamnog drveta s vertikalnim šavova . Ako je vaš dom još uvijek ima neku staru drvenu lamperiju koja strši poput upale oka , možete napravitioplata izgledati suhozidom slijedeći jednostavnu tehniku ​​. Pregled, što vam je potrebno pregled Spackling spoja u
špatulom < br > finim brusnim papirom
Primer
boje valjci Screenshot kistom
Boja pan
Paint
Upute Screenshot 1 < p > Ispunite svim šavovima od oblogama s spackling spoj pomoću kit nož . Ispunite šavova na oblogama dokSpackle blago mounded na svakoj od šavova . Neka se osuši prema uputama proizvođača .
2 < p > Pijesakspackling spoj s finim brusnim papirom . Pijesak tako daotvrdne spackling spoj je čak i sa ostatkom oblogama . Spackling spoj će pokriti šav i napraviti oplata izgled cjelinu i više kao suhozidom . Možda ćete morati ponoviti korake 1 i 2 za popraviti sve nepravilnosti .
3 < p > Ulijte premaz boje u tavi . Koristite kvalitetnu mrlja ubijanje primer za pokrivanje drva obloga . Korištenje valjak , početi slikarstvo zid baš kao što će slikati bilo koji zid . Kao što su slikarstvo , izgleda kako bi bili sigurni da su šavovi ne prikazuje kroz boje . Ako je tako , šavova ili će morati popuniti više s spackling spojem ili brusiti više biti ni s drvenim oblogama .
4 < p > Ponovite postupak temeljni visokokvalitetnog interijer lateks boje kako bi zid izgledati suhozidom . Vjerojatno će trebati učiniti dvije haljine za najbolju pokrivenost .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016130296.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.