Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Slikarstvo na lima

< p > lima može biti pocinčani , što znači da ima zaštitni sloj cinka o tome kako bi se spriječio utjecaj od elemenata kada se koristi u otvorenom postavkama . Neki lima nije pocinčani , što može utjecati na proces koji slijedi za to slikanje . Priprema lima za slikarstvo , bez obzira na vrstu metala , sprečava boje flecks i peeling kasnije. Screenshot Priprema Metal za slikanje
< p > Pripremite staru pocinčanog lima za slikanje uzimanjem finim brusnim papirom ili žičanom četkom za površina se bojati . Izvadite bijeli hrđu stvorio cinka tijekom vremena , smanjujući metal što je manje moguće . Finim brusnim papirom ili žičanom četkom također će nahrapavimo cilja metala blago , koje će zadržati boju iz peeling i ljuštenja off kasnije . Obrišite papirom ili živom ostaje od metala pomoću bijeli ocat na vlažnom krpom . Novi lima neće imati problema bijeli hrđe , i treba očistiti sredstvom za čišćenje na bazi vode kako bi uklonili prljavštinu i ulje . Nahrapavimo ga za slikanje svrhe od strane prigušivanja krpu sa bijelog octa , koji će rezati metal malo potaknuti boje prianjanje .
Primer
< p > Za pocinčanog metala , koristite premaz napravljen posebno za to . Dobar izvana Višenamjenski premaz napravljen od lateksa radi za druge limovi se bojati . Izbjegavajte početnice s ugrađenim bakropis ako pripremljenilim ranije za slikanje . Obrišite dolje lima s razrijeđenim dio bijelog octa na čistom krpom nakon nanošenja primera .
Mogućnosti Slikarstvo Screenshot < p > lim koristi se u otvorenom struktura zahtijeva boje koji može stajati i do elemenata tijekom vremena . Vanjski lateks Kuća boja jedobar izbor . Većakvaliteta,veća je vjerojatnostboja će izdržati ekstremne temperature . Ako vaš lima će se koristiti za unutarnju umjetničke svrhe ,veću raznolikost opcija boja je dostupna , uključujući ulja i akrila . Bilo koja vrsta kista je pogodan za slikanje na lima . Pustite da se osuši prije dodavanja gornji kaput .
Top Coat pregled < p > Bilo dijelovi lima koje nisu bile oslikane i dalje treba biti obložen s jasnim zaštitnom sloju preko metala , kao bistro gips - kombinacija ljepila , pigmenata i punila , koji se može kupiti prethodno pomiješana . Obojane dijelovi vašeg lima trebao biti pokriven s dva sloja dobru vanjsku lateks boje , akoslikano lim se koristi za vanjsku kućnu toga . Za korištenje umjetnosti , kaputoslikana metal epoksida .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016130298.html
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.