Home & Garden >> Dom i vrt >> Home Repair & Maintenance >> slika >> Content

Ono što je dobro za Unstopping umivaonika kanalizaciju

? < P > Ako je vaša kupaonica sudoper je začepljen , nemojte odmah žuriti pozvati vodoinstalatera . Većina stvari koje će pokušati su jednostavno dovoljno za vas to probati prvo sebe . Možda će vam da uz samo malo rada možete voditi brigu o problemu sami , i spasiti naknadu Vodoinstalater -a . Unclogging kupaonica sudoper je uglavnom kao unclogging bilo koje druge vrste sudopera , sa samo nekoliko razlika . Screenshot Izvlačenječepom pregled < p >kupaonica sudoper odvod je za razliku od sudopera odvod u tome da ona ima čep uklopiti u cijevi za odvod . Ovaj stoper smanjuje slobodan prostor u cijevi , i tako čini lakše začepljen . Ovaj problem dodatno pogoršava činjenica da je kupaonica sudoperi imaju veću vjerojatnost da imaju kose ispire ih . Ovaj kose može lako zapliću se od stopera do , zasićene s ostatkom sapuna , zaustavlja se na sudoper . Prva stvar koju treba isprobati , dakle, da izvadi čep i tražiti klompe . Izvadite ih ručno ili uz pomoć žice kuke , ako tvoja ruka ne može doći do njih . Akočep ne dizati ravno , onda se drži na mjestu pivot štap . Ako je toslučaj , skinite maticu gdjepivot štap ulazi u odvod i povucite stožerna štap iz prve.
Klipova
< p > Ako se ovaj pristup ne uspije , onda pokušajte gurajući sudoper . Koristite mali sudoper klip za to . Kupaonica sudoperi znaju biti manji od sudopera . Veliki klipovi namijenjeni velikim sudopera ili WC-a ne može dobiti dobar pečat i , posljedično , neće raditi to dobro .
Sode bikarbone i ocat pregled < p > Zaosobito tvrd začepiti , ulijte 1/2 šalice sode bikarbone u odvod i slijedite ga s 1/2 šalice octa . Smjesa će pjeniti brzo i eksplozije zabrtviti izvan mjesta . Slijedite ove sipanjem kipuće vode propasti nakon štopjenjenja je oslabio . Topla voda će vam pomoći otopiti ostatke sapuna i dalje drži stvari na mjestu . Ponovljeni kruga sode bikarbone i octa , kipuće vode i poniranja će voditi brigu o mnogim teškim klompe .
Kemijsko čišćenje odvoda pregled < p > Ako nitko od vaših drugih pokušaja su radili , pokušati kemikalije ocijedite maknuti . Slijedite upute proizvođača za uporabu . Nikad zaliti kemijskih skidanje odvodne u začepljen sudoper s stajaće vode u njemu . Ako to ne uspije ukloniti začepljenje , onda tvoj sudoper će biti puna vrlo toksičnih i agresivnih kemikalija . Nikada uronite sudoper koji ima kemijskih sredstava za čišćenje odvodne u njemu . Prskanje vode iz poniranja može uzrokovati ozbiljne ozljede .

od:http://vrt.98905.com/home-repair-maintenance/painting/1016130299.html
Prethodna:
Sljedeća: No
autorsko pravo © Dom i vrt Sva prava zadržana.