Jeste Pristupne Paneli potrebne za ležeća kada vodovod Pristup ?

Ako nemate pristupnu ploču iza kadom i tušem , kada se pojave problemi , da ćete poželjeti da jesi . Bez toga ,jedini način da se popraviti vodovod je izrezati rupu u zidu . Akozid je popločan , a imate vodoinstalatera , vi ćete biti ga plaćati napraviti veliki nered u kupaonici . Unatoč tome ,nedostatak pristupne ploče nijekršenje koda u većini slučajeva . Kada i tuš Vodoinstalacije

Većina modernih kada i tuš ventili može uspjeti , ali čak i tako , nakon što su uredno zalemljen vodovodnih cijevi ,vodovod kod vam omogućava da ih pokrije . Iznimka je kadventil ima dodatni mehanizam , kao što je regulator pritiska vode , koje možete podesiti . U tom slučaju , morate pomičnog vratašca za pristup . Ako imate takav uređaj koji nije dio kadu i tuš ventil pravilno , onda su se vrata moraju osigurati pristup uređaju . Ovaj zahtjev odnosi se na pomoćne zapornom zaklopkom . Oni moraju ostati dostupni , bez obzira gdje ste ih instalirali .
Ostalih posebnih okolnosti

Općenito , ne morate osigurati pristup za drenažu vodovod , a iako su neki starije kuće imaju pristup panele za pristup cijevima iza kade , mnogi noviji one nemaju. Ocijedite čiste -izlasci sujedina iznimka od ovog pravila ; moraju ostati dostupni , ili se ne može služiti svojoj svrsi . Još jedna iznimka postoji u odnosu na vodovodnim cijevima . Ako koristite kompresiju dolikuje , bilo instalirati ventil ili napraviti popravak , koji dolikuje mora ostati dostupna kako bi se , ako to ne uspije , možete to popraviti . Štoviše , ako je vaš tuš uključuje motor ili pomoćni grijač , potreban vam je ploču za pristup.
Stavljanje Kada /tuš panel

iako je nije potrebno , to je dobra ideja da se pristupni ploču iza kadom i tušem . Akozid dijeli kadu s WC-om ili neki drugi dio kupaonice , a zatimi izvan tog zida predstavlja idealno mjesto za panel . Akokupaonica ne posjeduje takav zid ,alternativa je izgraditi ploču u ormaru u susjednoj sobi . Jedna od prednosti stavljajući ploču u ormaru je da ga može predimenzionirati dati sebi dovoljno prostora za rad trebaju popravci postala nužna .

Razmatranja

Ako ' re izgradnju ili pregradnja , a potrebno je instalirati vodovod uređaja ili armature koja zahtijeva ploču , to je najbolje da ih sve staviti iza jedne pristupne ploče . Možete koristiti potrebu zapanel za pomoć u plasmanu potreban prostor za pohranu , jerploča je nevidljiv , ako to čini stražnji zid ormar . Ormar bi mogao biti iza kadom i tušem ; Na taj način ,ploča može biti dovoljno velik da vam dati pristup za oba kada /tuš vodom i drenažnih cijevi , podesivim regulatorima i ventila i električne opreme za jacuzziju .

Moj pocinčani Pa spremnika za vodu gubi tlak

Mnoga ruralna kuće vidjeli bunare kao ogromne imovine na svoje vlasništvo , uživajući u prirodnim , kemijsko -free okus izvorske vode . Oprema za što je potrebno kako bi da je voda iz dubine od dobro jekompliciran sustav mjehura i pumpi . Čak i pod n

Více >