Tu jeVodovod Miris Iz Tuš kabina

Ako vam miris kanalizacije mirise koji dolaze iz tuširanja , to znači da postojiizravni put iz odvoda u kanalizaciju , a to nijedobar znak . Kanalizacija miris treba blokirati vode u P - zamku spojen na tuš odvod ,miris značivoda prošla - usisava vožnje podtlak cijevi . Dobra vijest je da bi trebali biti u mogućnosti napraviti popravke bez poziva vodoinstalatera . Vent Network

U mnogim kupaonicama ,tuš odvod spojen na 3 - inčnom otpada cijevi dijele na WC , a možda i neki drugi učvršćenje , kao što sudoperu . To cijevi prazni u dimnjaku tla , koja jeokomita cijev koja se proteže u kanalizaciju . Svaki učvršćenje ima ventil koji se spaja na glavnu oduška stog , koji doseže s vrha dimnjaka tla kroz krov . Ovi otvori suvitalni dio odvodne mreže . Ako su blokirani ili ne funkcionira , teče voda u cijevima stvara vakuum koji ima brojne učinke , uključujući proizvodnju grgljala zvuk i loš miris iz tuš .

Učinci Blokirani Vents

Kad se voda teče kroz cijevi , to, naravno, njih pečata i stvara glavu zraku ispred njega isnaga usisavanja iza sebe . Svrha otvora se priznati zrak i izjednačiti tlak . Kad su blokirani ,usisna usporava protok vode , čime sediment podmiriti van i uzrokuje česte blokade . On također može sisati vodu iz sifona za učvršćenje kanalizaciju , kao što su da je za tuš . Bez lokvi vode u zamku , ne postoji ništa da spriječi kanalizacijskih plinova od bijega .
Što učiniti

Ovisno o konfiguraciji cijevi , blokada u odvod liniji wc također može blokirati neke otvore , i uspravljen ili provlače u WC mogu ga izbrisati . Trebali pokriti tuš odvod , i bilo koje druge odvode priključene na liniji otpada kako bi se povećala učinak klip . Ako se problem ne riješi , možda ćete morati očistiti glavni oduška stog . To podrazumijeva penjanje na krov , pa ako vam se ne sviđa penjanje na krov , ili vaš krov je strm, možda želite uzeti u obzir uzimajući profesionalnu pomoć za ovaj posao .
Brisanje Glavni Stack

Kada ste na krovu , možda ćete primijetiti krhotine blokiranje otvaranja oduška , i čišćenje može riješiti problem . Krhotine mogu biti dublje u snopu ili blizu zavoja cijevi , međutim . Jedan od načina da se to jasno je da sprej vode u otvor za ventilaciju s vrtom crijevo ; Voda može gurnuti ostatke u kanalizaciju . Ako je voda u rikvercu , očistiti cijev sa vodovod bušilica . Koristite jedan dovoljno dugo do kanalizacije - 20 metara je obično dovoljno . Vi ćete znatiblokada je jasno kada voda teče slobodno.

Kako otkriti akoseptičkih Pumpa je out

Glavne komponente septičkoj sustava uključuju septičku jamu i polje za ispiranje . Septička jama razgrađuje i glomaznog otpada , dok jepolje Leach prazni tekući otpadnih voda . Neki septičke sustavi također imaju pumpu za nošenje tekućine otpadne vod

Více >